|
Centrum Heroes 3 - Forum
Forum poświęcone kultowej grze Heroes of Might & Magic III
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Disturbed_One TechnoViking fan

Imię: Maciej
Miasto: Lochy, Cytadela
|
|
Jest to odpowiedź na propozycję użytkownika BartHeq - temat powstał jako połączenie poprzednich. Zasady są proste: Pisząc posta oceniamy avatar, podpis i samego użytkownika który wpisał się przed nami. Dodatkowo wypisujemy, za co dalibyśmy użytkownikowi pochwałę a za co przyznalibyśmy ostrzeżenie.
Od was samych i poczucia estetyki zależeć będzie, jak bardzo przejrzysty ten temat będzie. Proponuję każdą ocenę składową poprzedzić pogrubionym hasłem np:
| Kod: |
[b]Avatar:[/b] blablabla
[b]Podpis:[/b] terefere
[b]Użytkownik:[/b] srutu-tutu
[b]Pochwała:[/b] ene, due, rabe
[b]Ostrzeżenie:[/b] bara-bara-bara, riki-tiki-tak
|
Po skopiowaniu kodu i uzupełnieniu we własną treść wyjdzie oczywiście coś takiego:
Podpis: terefere
Użytkownik: srutu-tutu
Pochwała: ene, due, rabe
Ostrzeżenie: bara-bara-bara, riki-tiki-tak
5 w 1, anty-spam, anty-nabijanie czas zacząć
EDIT: Poprawiłem literówkę, przepraszam za "G" na końcu
EDIT2: Zapomniałem powiedzieć - za posty w stylu "Tego już oceniałem, więc ocenię tego wyżej" warn bez ostrzeżenia 
Ostatnio zmieniony przez Disturbed_One dnia Sob, 19 Lip 2008, 10:26, w całości zmieniany 2 razy
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m@ster czaku AlkoholiCzak

Imię: Częstogniew
Miasto: Cytadela
|
|
Good Idea
Avatar: Okładka płyty zespołu Eluveitie - szczerze mówiąc nie znam tego bandu  Ale Ładnie się to prezentuje jako avek - 8,5.10
Podpis: Kompletnie nie wiem co to  Ani nawet po jakiemu to  Druga część to utwór polecany przez Maćka - nie słuchałem jeszcze, ale zaraz chyba sobie posłucham - ogólnie nic fajnego, ale też niefajnego ;P 5/10
Użytkownik: Nasz Junior Admin z Bydgoszczy to w moim mniemaniu jedna z najlepszych (o ile nie najlepsza) postać na forum - posty długie i rzeczowe, potrafi wytłumaczyć pewne rzeczy jak nikt inny  Ogólny zarys postaci bardzo pozytywny  User 10/10 + znaczek jakości
p.s ma fajną siostre
Pochwała: bo ma 16 - po dodaniu następnej utworzy się jedna z moich ulubionych liczb - 17
Ostrzeżenie: bo nie ma żadnego warna  Ponadto 16 pochwał i 0 warnów?  Przydałby się 1  _________________ - ooo jaki ładny łańcuszek Ile za niego dałaś?
- aaa z 5 razy 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Black Alamar Strażnik Podziemia

Imię: Bartek
|
|
Avatar: Wiadomo kogo przedstawia  9/10, bo patrzysz z nieco kiepskiej perspektywy
Podpis: 10/10
User: User roku - pisze ciekawe posty, nie spamuje, nie offtopuje, no i nie ma żadnego warna  Wiedza o Heroes bardzo duża.
Pochwała: W zasadzie za wymienione już wyżej sprawy
Warn: Za ukrywanie swojego imienia  _________________
http://wbattlecry.mojeforum.net - zapraszam na forum o Warlords Battlecry
CHELSEA FOREVER!
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
BartHeq

Imię: zgadnij!
Miasto: Brak ulubionego
|
|
Uff... Cieszę się że pomysł został przyjęty i zaakceptowany
Avatar: Co to jest? Dziwne... Dam 7/10
Podpis: Pasuje do avka... Chyba. no i niezmienne Chelsea. 9/10
Użytkownik: No... Umie się kłócić... Eem... Bronić swoich racji.  Zna się na Herosach i można z nim podyskutować. 9+/10
Pochwała: Patrz wyżej
Ostrzeżenie: Za niezwykłą upartość... _________________ Ostrze Armagedonu + Cień Śmierci + patch3.2 + CRTRAITS zamiast patcha...
LoL...
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Salamander Mistrz Jedi

Miasto: xxxxx
|
|
Avatar: Nie wiem co to jest, ale nie podoba mi się - 4/10.
Podpis: Niech będzie...  6/10
Użytkownik: Świetny pomysł z połączeniem tematów, ponadto jest za krótko na forum, aby ocena była sprawiedliwa. Jednak póki co nie kojarzę go z żadnego sporu, więc jak najbardziej pozytywnie.
Pochwała: Hmm...
Warn: Jeszcze żadnego nie ma, więc nie zaszkodzi...  _________________ Ein Welt => ein Meister => Salamander
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
redgreen

Imię: Bartosz
Miasto: Bastion
|
|
Avatar: Od dwóch lat taki sam. Cóż...  nigdy tego nie lubiłem 6/10
Podpis: nie znam kompletnie tego języka, ale jak znam Adraiana to to penie coś w stylu: Twój profestor -> Twój mistrz -> Salamander haha  7/10
Użytkownik: Dobrze się z nim dyskutuje i wogóle, blbablabla...  No i wymiata mnie zawsze w h3 ech, 10/10
Pochwała: za czasy kiedy wygrywałem
Ostrzeżenie: nie będzie _________________ arrtee(tm) edit: Napomnieliśmy... Reklama reklamą, ale możesz postarać się o mniejszy baner
PS. Tego edita możesz sobie usunąć.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emil Ostatni Samuraj

Miasto: Zamek
|
|
Avatar: Co tu gadać, poprzedni fajny avatar, zmieniony na zdjęcie chama... ;/
Podpis: 5,5/10 - bo nie wiem o co cho
Użytkownik: Ostatnio rozkręca się w pojedynkach, pisze solidnie. Ciężko mieć zastrzeżenia
Pochwała: Wyniki online
Ostrzeżenie: Za avatar ;P _________________ Katsumoto: Well, they won't surrender. 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Disturbed_One TechnoViking fan

Imię: Maciej
Miasto: Lochy, Cytadela
|
|
Avatar: Mnie na kolana nie rzuca. Jakaś pikseloza, wiadomo że chodzi o jakiegoś woja na koniu ze śmiesznym hełmem no ale... 4/10
Podpis: Cytat z filmu, eh? Ja tego filmu nie widziałem i jakoś z tym żyję, więc pewnie żadna strata  Nie widzę sensownego odniesienia, sensu w samym cytacie niestety też i stąd 3/10.
Użytkownik: Emil jak to Emil - najmłodszy stażem moderator forum, pełni swoją funkcję w sposób wystarczający, czasem ponosi ale da się przeżyć. Jedną partię online z nim wygrałem, no ale rewanż był bolesny, ciekawe jak będzie dalej? Wiedza praktyczna jak i teoretyczna uległy ostatnio wielkiemu rozwojowi. Emil także dobrze się sprawdza jako kumpel z neta więc ocena jak najbardziej pozytywna
Pochwała: Za to, że często potrafi nawracać
Ostrzeżenie: Za to, że dostał wczoraj w szachy  A tak poważnie to za to, że czasem i on nie da się nawrócić
Emil: Młodszy admin chyba zapomniał, jakie dostał bęcki grając Cragiem przy mojej grze Cytką http://www.heroes3.mojeforum.net/viewtopic.php?t=2104&postdays=0&postorder=asc&start=40
Ponadto polecam Ostatniego Samuraja
Disturbed_One edit: A mogło być jak mówisz też Treść zmieniłem aby oddawała rzeczywistość 
Ostatnio zmieniony przez Disturbed_One dnia Pią, 18 Lip 2008, 19:56, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Halucyn

Imię: Krystian
Miasto: losowe
|
|
Avatar - okładka płyty nieznanego mi zespołu, może byc 7/10.
Podpis - nie podoba mi się bo nie wiem o co chodzi  3/10.
Użytkownik - jeden z najbardziej przeze mnie lubianych użytkowników forum więc 10/10 należy się.
Pochwała - pochwała za 16 pochwał
Ostrzeżenie - za niezrozumiały dla mnie podpis  _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Avatar: Nie wiem kto to aczkolwiek fajna minka  8/10 i zaczyna mi się kojarzyć z Halucynem
Podpis: Świetny joke  Ale lepiej wychodzi jak się go mówi  9/10
Użytkownik: Halucyn? Wporzo gość  Lubię go, szkoda, że ostatnio mało się udziela - małą liczbę postów nadrabia ich treścią przesyconą swoimi opiniami całkiem słusznymi zresztą
Pochwała: za systematyczność  ponadto pisze nawet wtedy kiedy jest zastój
Ostrzeżenie: żę ma w ulubionych mieście Inferno wpisane  a tak serio to nie mam do czego się przyczepić, bo przecież za małą aktywność i brak czasu nie dostaje się warna no nie?  _________________ - ooo jaki ładny łańcuszek Ile za niego dałaś?
- aaa z 5 razy 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Salamander Mistrz Jedi

|
|
Podpis: 7,5/10 mogę dać...
Użytkownik: Bez Czaka forum by nie przetrwało... Zresztą ranga to tylko potwierdza. Filar.
Pochwała: To prawie mój sąsiad, więc po znajomości...
Warn: Za dużo pije i później wydaje mu się, że jest fotogeniczny...
 _________________ Ein Welt => ein Meister => Salamander
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

Miasto: Loch, Bastion i Forteca
|
|
Avatar: Vader  Już kiedyś mówiłem, że kojarzy się z Sala, dlatego 10/10
Podpis: "świat => mistrz => Salamander" (powinieneś dopisać jeszcze lord przed nickiem  ) W każdym bądź razie - 10/10
Użytkownik: Dobry mod, ponadto fajnie się z nim dyskutuje i można się w (chyba) każdej sprawie dogadać. Wiedza o Heres bardzo duża, a do tego lubi SW - to też duży plus (tylko Ciemna Strona się liczy  ) Ocena jak najbardziej pozytywna.
Pochwała: Za dobre moderowanie i umiłowanie Mocy
Warn: Za to, że waha się jeszcze po której stonie Mocy stanąć  Wiadomo, że Dark Side jest lepsza  _________________
CHELSEA FOREVER!
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Avatar: Jakiś potworek z książki - jak znam BA to jakiś potężny czarny charakter  8/10
Podpis: The Shrike oraz Chealsea Forever  7/10
Użytkownik: Black Alamar? Maszynka do robienia postów  Pisze konkretnie nie zawsze zgadzając się z opinią publiczną  Baardzo Aktywny  Kiedy był zastój na forum on i tak pisał  Można z nim pogadać na wiele tematów od filmów typu AvP po różne dziadostwa typu coś coś tam ble ble  10/10
Pochwała: Za (nad)aktywność
Ostrzeżenie: Przesada w niektórych postach i duża ilość kłótni nie zawsze przez niego powodowana  Ale niekiedy daje się wciągnąć. _________________ - ooo jaki ładny łańcuszek Ile za niego dałaś?
- aaa z 5 razy 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wolf of the Night

Miasto: Forteca
|
|
avatar: n/c...  za odwagę masz 10 bo naprawdę ja na Twoim miejscu w życiu bym się na taki akt samokrytyki nie zdobył...
podpis: trochę na siłę ten tekst ale mimo wszystko śmiszne  poza tym łowienie cytatów innych userów i ustawianie ich w opisie zawsze mi się podobało - taka reklama jakby  ogółem 7/10
użytkownik: ostatnio juz pisałem że taka dawka humoru, dystansu i energii każdemu by się przydała  gdyby było więcej CzaQw to nie wiem czy ostałby kamien na kamieniu z pierwotnych tematów heroesa - za przykład może służyć pewne forum h2...  btw to nie można zapomnieć o ciągłej gotowości do picia - tu w 100% Cię rozumiem  sumując ocena jak najbardziej na plus
pochwała: pełno pozytywnej energii
ostrzeżenie: za twarz warna już masz więc następnego dostaniesz za przesłanie mi ostatnio alkochińczyka version 2.0^^ (jak można takie rzeczy szerzyć wśród nieletnich...  )[/b] _________________ Bibo ergo sum.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
redgreen

Imię: Bartosz
Miasto: Bastion
|
|
Avatar: Już kiedyć oceniałem - wygląda troche jak ziemia nie ksiezyc  mimo to 8/10
Podpis: Szczerze mówiąc nie łapie,  ale jest ok.
Użytkownik: Sympatyczny, chyba nigdy nie widzialem u niego takich emotek jak -  - co świadczy o odpowiednim dystansie i dobrym humorze. Posty dobrze się czyta, wszystko w porządku.
Pochwała: Z nick. Podoba mi się.
Ostrzeżenie: z nic, nie wiem za co mialbym Ci dac. Z worka nie wyciągne.
Pozwolę sobie skomentować jeszcze podpis Czaka: nie lepiej by było samo "nie stanie Ci" Brr, to byłby prawdziwy koszmar.
Przy okazji jeśli jesteśmy w takim temacie, przypomniala mi się nieśmiertelna wypowiedź posłą Zycha: http://pl.youtube.com/watch?v=cC8GGSv5gUw
 _________________ arrtee(tm) edit: Napomnieliśmy... Reklama reklamą, ale możesz postarać się o mniejszy baner
PS. Tego edita możesz sobie usunąć.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Salamander Mistrz Jedi

|
|
Avatar: Pamiętam, że kiedyś gustowałeś w kobietach...  5/10
Podpis: 6/10, bo to nic specjalnego.
Użytkownik: Najaktywniejszy user, potężna wiedza o Heroes i umiejętności. On mnie nauczył w zasadzie grać...  Ocena jak najbardziej pozytywna.
Pochwała: Za te wszystkie lekcję o Heroes.
Warn: Bo często się czułem ośmieszony, jak dostawałem łomot...
Nie, nie mam żadnego kompleksu!  _________________ Ein Welt => ein Meister => Salamander
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Biała_Śmierć

Imię: Dawid
Miasto: Wszystkie ze strony dobra
|
|
Avatar: nie wiem co to za gościu, ale ma pelerynkę i przez to 6/10
Podpis: nie rozumiem tego języka
Moderator: taki sobie, właściwwie jest za ostry i źle dobiera słowanictwo do sytuacji. Posty pisze na temat chyba.
Pochwała: za gościa w pelerynce na avatarze
Warn: bo jest za ostry _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mandryl

Dołączył: 27 Mar 2008 Zakaz pisania Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 213
Imię: Badziewił Spasław
Miasto: Wszystkie
|
|
Avatar: Fajny elfik, kojarzy mi się z Wiedźminem  7,5/10
Podpis: "Fight evil"... Nie pasuje do preferencji (Chyba lubisz dobro, no nie?  ) do tego nie pasuje do kolorów avatara. Ogólnie nie pasuje, i chyba łamie regulamin wymiarami. 2/10 EDIT: Teraz, dzięki Black Alamarowi zrozumiałem Twój podpis, i teraz daję 4/10.
Użytkownik: Pisze bzdury, do tego obraża się o byle co i ciągle skarży się na modów. Niezbyt Cię lubię, Dawid.
Pochwała: Za avatar
Ostrzeżenie: Za pierdoły
Ostatnio zmieniony przez Mandryl dnia Wto, 22 Lip 2008, 17:42, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

Miasto: Loch, Bastion i Forteca
|
|
Avatar: Tytan z HoMM V... Tytanów lubię, ale tych z III, a że trójka dodatkowo jest znacznie lepsza od piątki, to 6.5/10.
Podpis: Brak - 0/10 (BTW: Podpis Białej Śmierci jest zgodny z jego "filozofią", Mandrylu  "Fight evil" znaczy - "walcz ze złem"  )
User: Na początku pisał same bzdury i dalej w nie brnął. Po pewnym czasie na szczęście zmienił nieco poglądy. Wiedza o Heroes średnia.
Pochwała: Za te posty, które mają duży sens (na szczęście trochę ich już jest  )
Warn: Za posty z bzdurami (których też trochę jest, niestety) _________________
CHELSEA FOREVER!
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Narusegawa

Imię: Paweł
Miasto: Cytadela, Wrota Żywiołów
|
|
Avatar: puszka po makrelach w pomidorze na głowie 2/10 [2 bo lubie makrele ;d]
Podpis: nie lubie Chelsea ale za to ze jest - 1/10
User: Kiedys byl fajny, ale kiedy dostał admina to władza uderzyla mu do głowy, teraz mysli ze się go boje i mysli ze jest fajny.
Pochwała: za to, ze jest fanem Hirków ; D
Warn: - _________________ AMD Athlon 64 3000+ Venice 1.8Ghz @2.3GHz @MSI K8T Neo2
<33 Patrycja ; *
Ostatnio zmieniony przez Narusegawa dnia Sro, 23 Lip 2008, 11:09, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|