| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sandro

Obecnie zbanowany Dołączył: 23 Wrz 2006 Zakaz pisania Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 3 Posty: 462
Miasto: Nekropolis
|
|
jakiej muzyki sluchacie???
ja metalu konkretnie Nirvany, iron maiden, metalica
gothic metalu : Evanescence i nightwisha
rocka: Green day
i kilka piosenek ktore lubie: Freestyler(wykonawcy nie pamietam) , animals-the house of rising sun, paweł kukuiz- mietek żul, i o czyms napewno zapomnialem
I nienawidze Tokio Hotel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  _________________ "Nie możesz pokonać Śmierci"
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pedro93

Miasto: !! FORTECA !!
|
|
IRON MAIDEN to najlepszy zespół.. słucham też manowar'a, nightwish'a, immortal'a, Siberian Orchestra i ogólnie metalu i "metaloopery"
słucham także szant... i różnych takich piosenek bez przydziału  _________________ "Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy dobrze, jak bym pragnął ; a mniej niż połowę z was lubie o połowe mniej, niż zasługujecie"-
Bilbo do gości podczas przyjęcia urodzinowego
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arko

Imię:
Miasto: Bastion ,Nekropolia ,Loch
|
|
ja słucham Huntera to mój ulubiony wykonawca  _________________
"I znów wszystko zależy od elfów"-czarodziejka z Warcrafta 3
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandro

Obecnie zbanowany Dołączył: 23 Wrz 2006 Zakaz pisania Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 3 Posty: 462
|
|
juz 3 osoby ktore sluchaja metalu hehe jeszcze kilka metalow i zbierze się na zbroje  _________________ "Nie możesz pokonać Śmierci"
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
redgreen

Imię: Bartosz
Miasto: Bastion
|
|
Ja najbardziej lubie hammerfall i black eyed peas; często też zależy od mojego nastroju to co slucham. Nielubie woplnych piosenek; shit!  _________________ arrtee(tm) edit: Napomnieliśmy... Reklama reklamą, ale możesz postarać się o mniejszy baner
PS. Tego edita możesz sobie usunąć.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandro

|
|
a co sadzicie o tych prawie jak rockmanach?? (TH  ) ?? za ich nienawidze _________________ "Nie możesz pokonać Śmierci"
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Messiah

|
|
mhm.. Metal lubie sluchac dobrego metalu jakim jest Slipknot tylko nieliczne kawalki ^^ np. "FUCK THE WORLD" a innym zespolem ktoym lubie ale juz nu-metal czyli LOrdi hard core halleluja devil is a loser itp. A moze znacie polski dobry zespol ? Znany bardzooo w europie Behemoth ! nielubie zabardzo ich piosenek ale podobaja mi się ich teledyski a tak na codzien to slucham czarnego rapu wykonawcy Eminem, DMX, Obie Trice <50 centów ale tylko niektorych pisoenek ;pp _________________ We Gonna Die !!
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
redgreen

|
|
nie wypowiem się na ten temat ponieważ musiał bym naruszyć regulamin a konkretnie punkcik o wulgaryzmach
Shared edit: Normalnie dostałbyś ostrzeżenie za naruszenie Regulaminu §1, pkt. 5 , ale to dział offtopic, więc tylko upominam. P. S I radzę "uważać" na przyszłość. _________________ arrtee(tm) edit: Napomnieliśmy... Reklama reklamą, ale możesz postarać się o mniejszy baner
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Messiah

|
|
Nie rozumiem cie ? o co ci chodzi napisz na pm wielkie rzeczy jestem ciekaw co masz do zarzucenia "kozaku"
Shared edit: Ja przypominam, że temat nosi nazwę: "Muzyka", więc następne posty niech trzymają się tematu. _________________ We Gonna Die !!
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pedro93

|
|
eh mesisiah raz metal raz rap ?? nie to nie pobozemu ...;( Prawdziwy metal nie słucha nałogowo rapu (to nie znaczy ze niemoze go wogole słuchać ;P ) i na odwrót... to nie jest dobrze... _________________ "Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy dobrze, jak bym pragnął ; a mniej niż połowę z was lubie o połowe mniej, niż zasługujecie"-
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Disturbed_One TechnoViking fan

Imię: Maciej
Miasto: Lochy, Cytadela
|
|
Od punku, przez hard rock do metalu we wszelkich odmianach. Ulubionych zespołów jest kilka, ale bezapelacyjnie faworytami są mało znani w Polsce panowie z Chicago, Disturbed.
Nie pogardzę również dość sporą ilością kawałków z innych gatunków muzycznych, nawet rapu, zwłaszcza klasyków jak "Changes" 2Pac'a 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Butman

Dołączył: 27 Wrz 2006 Zakaz pisania Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 1 Posty: 105
Miasto: Bastion i Necro
|
|
Mnie spodobała się bardzo piosenka Chamillionare - Riding Dirty  _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nagash

Miasto: Nekropolia
|
|
Słucham głównie czarnego rapu i reszty po trochu, zależnie od nastroju. _________________ Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandro

|
|
a gra ktos z was na jakis instrumencie??? bo ja na gitarce i zbieram na elektryczna 2500zl  moze zrobicie jakas stronke rodzaju pajacyka zeby byla zrzutka na gitare dla mnie  _________________ "Nie możesz pokonać Śmierci"
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pedro93

|
|
heh ja gram na perkusji
ps. jak byscie robili ta zrzute to dawajcie dziennie po 5 groszy na dla mnie na pady  _________________ "Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy dobrze, jak bym pragnął ; a mniej niż połowę z was lubie o połowe mniej, niż zasługujecie"-
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandro

|
|
to moze kogos do organ zalatwic i piosenkarza i robimy zespol  _________________ "Nie możesz pokonać Śmierci"
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Shared

Miasto: Lochy
|
|
Ogólnie słucham różnego gatunku muzyki - zależy co mi wpadnie w ucho. Niecierpię natomiast polskiego hip - hopu, który powoduje u mnie reakcje żołądkowe. Ostatnio słucham szwedzkiego zespołu death metalowego - Dark Tranquaillity, i szczerze polecam - chłopaki nieźle grają  . _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandro

|
|
zobacze na to a jakie tytuly polecasz??? _________________ "Nie możesz pokonać Śmierci"
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Shared

Miasto: Lochy
|
|
| Sandro napisał: | | zobacze na to a jakie tytuly polecasz??? |
Oj wiele ich jest , ale najbardzej bym polecał kawałek - "Lost Apathy" - moim zdaniem jeden z najlepszych jakie słyszałem . _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
redgreen

|
|
skoro tu same metale to może ja coś metalowego napisze
no więc ja polecam hammerfalla a szczegulnie
hearts on fire
blood boud
renegade
riders on the storm
let the hammerfall
naprawde fajne kawałki  _________________ arrtee(tm) edit: Napomnieliśmy... Reklama reklamą, ale możesz postarać się o mniejszy baner
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|