Centrum Heroes 3
 Album   FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Centrum Heroes 3 - Forum
Forum poświęcone kultowej grze Heroes of Might & Magic III

Problem z monolitem przejścia i klucznikiem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Centrum Heroes 3 :: Forum Strona Główna -> Scenariusze
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mefiu85

<nowy>

Miasto: rymanow zdroj

PostWysłany: Sob, 22 Mar 2008, 00:08    Temat postu: Problem z monolitem przejścia i klucznikiem
Odpowiedz z cytatem

Wlazłem do monolitu przejścia i strażnik nie puścił mnie dalej bo nie odwiedziłem klucznika i teraz nie mogę się cofnąć. Jak mam tym bohaterem wyjść stamtąd? Czy się w ogóle da, czy może drugim bohaterem muszę znaleźć tego klucznika. Proszę o szybka odpowiedź.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Disturbed_One
TechnoViking fan
TechnoViking fan

Pochwał: 19
Imię: Maciej
Miasto: Lochy, Cytadela

PostWysłany: Sob, 22 Mar 2008, 01:14    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Jeśli był to monolit przejścia, a posiadasz AB lub SoD, to spróbuj wcisnąć spację stojąc w tym monolicie, powinno przenieść Cię z powrotem. Jeśli to był monolit wejścia i co za tym idzie stoisz teraz w monolicie wyjścia, i nie masz innej drogi, to nie pozostaje Ci niestety nic innego jak odnaleźć danego klucznika.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email    
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Centrum Heroes 3 :: Forum Strona Główna -> Scenariusze Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1