| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Lightning

Imię: Herman
Miasto: losowe :>
|
|
Witajcie. Dość niedawno postanowiłem powrócić do Heroes3, tej złotej gierki, w którą razem z przerwami grałem z 5 lat.
I tu właśnie mam jakieś głupie błędy. Gram w dodatek H3-AB i nie ma muzyki. Dźwięki, np. gnoll bije rusałkę, rzucam czar, biorę złoto, buduję budynek, są. Ale nie ma muzyki, np. gdy jestem w mieście, podczas bitwy, podczas chodzenia po trawie, gdy wygram bitwę itd.. Czy ktoś może coś na to poradzić? Heroes3 to do dupy się nadaje bez muzyki, boleśnie się o tym przekonałem. Jeśli ktoś może coś na to zaradzić piszcie, będę wdzięczny za jakiekolwiek sposoby.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m@ster czaku AlkoholiCzak

Imię: Częstogniew
Miasto: Cytadela
|
|
Może masz po prostu wyłączoną muzyke w opcjach?
Bo są osobne opcje do wyciszenia dźwięków i muzyki...
Jak włączysz jakąś mapke to koło tych portretów bohaterów itp. będzie taka ikonka komputera bodajże wejdź w nią i szukaj opcji MUSIC i daj ją na maxa.
Bo z tego co napisałeś wydaje mi się, że po prostu wyciszona jest muza  _________________ - ooo jaki ładny łańcuszek Ile za niego dałaś?
- aaa z 5 razy 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lightning

|
|
Tego już próbowałem, ustawiałem muzykę na maxa, na średni, na mały i NIC. Mimo wszystko dziękuję, może jakiś inny sposób? A może jakoś podstawić w paczkach z Heroesem jakiś inny plik z muzyką? Nie wiem.. _________________ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dark Serek

Imię: Inhuman
Miasto: ZaMeK
|
|
1.Sprawdz czy masz pliki muzyczne w katalogu z herosem.
2.Może masz wyciszone głośniki albo Ci nie działaja? _________________ For The Horde!!!
WoW rulez:)
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m@ster czaku AlkoholiCzak

Imię: Częstogniew
Miasto: Cytadela
|
|
| Dark Serek napisał: |
2.Może masz wyciszone głośniki albo Ci nie działaja?
|
Jakby mu głośniki nie działały albo miał je wyciszone to nie słyszałby dźwięków typu atak gnolla itp. a te jak napisał wcześniej słyszy Także nie w tym problem.. może punkt 1 coś da. _________________ - ooo jaki ładny łańcuszek Ile za niego dałaś?
- aaa z 5 razy 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dark Serek

Imię: Inhuman
Miasto: ZaMeK
|
|
_________________ For The Horde!!!
WoW rulez:)
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Black Alamar Strażnik Podziemia

Imię: Bartek
Miasto: Loch, Bastion i Forteca
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lightning

|
|
Już wiem w czym problem. Zajrzałem w paczki z Heroesem. Był tam folder mp3, z całą muzyką z H3. Kiedy zajrzałem dalej, była tam muzyka z kampanii i z z miasta Wrota Żywiołów. I rzeczywiście, w kampanii myza chyba była, w WŻ też ją słyszałem. Reszty niestety, już nie było.
Gdyby ktoś mógł to zrobić, niech prześle mi cały ten plik. Umieści na serwerach hostingowych, np. www.speedyshare.com , www.rapidshare.com , www.sendspace.com , www.wyslijto.com , www.myshare.com itd... Z góry dzięki. _________________ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Black Alamar Strażnik Podziemia

Imię: Bartek
Miasto: Loch, Bastion i Forteca
|
|
1. LINK
2. LINK
Proszę bardzo  W dwóch częściach, bo na SpeedyShare da się tylko 30 MB upchnąć  _________________
http://wbattlecry.mojeforum.net - zapraszam na forum o Warlords Battlecry
CHELSEA FOREVER!
|
Autor postu otrzymał pochwałę.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lightning

|
|
Wielkie dzięki! Już to wstawiłem do paczki, wszystko jest dobrze. Muzę słychać, od razu chce się grać! Pewnie trochę czasu zajęło ci uploadowanie tego.. _________________ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Narusegawa

Imię: Paweł
Miasto: Cytadela, Wrota Żywiołów
|
|
muzyka w heroesie i tak jest denna, lepiej wyciszyc, i wlaczyc jakies mp3 w tle. znacznie lepiej się gra z ulubionymi utworami niz z pogrzebową muzyczką nekro np. _________________ AMD Athlon 64 3000+ Venice 1.8Ghz @2.3GHz @MSI K8T Neo2
<33 Patrycja ; *
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lightning

|
|
Niee  . Przecież ścieżka dźwiękowa w Heroesach jest świetna! No ale o gustach się nie dyskutuje, raz spróbowałem słuchać normalnej muzyki, to za 1 min. przełączyłem.. bo mi się nie podobało  . _________________ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|