Centrum Heroes 3
 Album   FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Centrum Heroes 3 - Forum
Forum poświęcone kultowej grze Heroes of Might & Magic III

Problem z ustawieniem bohatera

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Centrum Heroes 3 :: Forum Strona Główna -> Edytor Map
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Chukri

<prawie jak user>

Miasto: Zamek

PostWysłany: Wto, 07 Sie 2007, 16:43    Temat postu: Problem z ustawieniem bohatera
Odpowiedz z cytatem

Siemanko mam dla was nastepna zagadke troszeczke trudniejsza mi się wydaje:P
Robie mapke i wniej zrobilem ostatniego gracza tylko dla kompa (Lochy) zrobilem przy zamku bohatera nie pamietam imienia z plusami do smoków.
I chce aby jego portret był widoczny w szczegółach mapki - tam juz w grze jak się wybierze mapke i wybiera się którym się chce grac zamkiem itp.
MAM NADZIJE ZE ZAŁAPIECIE O CO MI CHODZI:P
Z Góry dzieki

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Black Alamar
Strażnik Podziemia
Strażnik Podziemia

Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 2
Imię: Bartek
Miasto: Loch, Bastion i Forteca

PostWysłany: Wto, 07 Sie 2007, 16:46    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Chyba załapałem Razz... Chcesz aby Twój stworzony w edytorze bohater mógł być wybierany jako początkowy, czy tak? No więc jeśli o to Ci chodzi, to sądzę, że nie da się tego zrobić. Możesz stworzyć bohatera i umieścić go na mapie, ale wątpię czy można go umieścić w oknie wyboru. Ale nie jestem pewien...

http://wbattlecry.mojeforum.net - zapraszam na forum o Warlords Battlecry Wink

CHELSEA FOREVER!

Powrót do góry
Disturbed_One
TechnoViking fan
TechnoViking fan

Pochwał: 19
Imię: Maciej
Miasto: Lochy, Cytadela

PostWysłany: Wto, 07 Sie 2007, 17:03    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ja złapałem. Po prostu jeśli masz możliwość wyboru bohatera którym będziesz grał na danej mapie, to najpierw przy "Zaawansowanych opcjach" mapki masz w okienku wyboru kostki. A Chukri chce w tym okienku dla gracza komputerowego mieć od razu umieszczony portret tego bohatera (tak jest na przykład w mapce "Błogosławieństwo Niebios" [The Mandate of Heaven]). Nie wiem dokładnie jak to zrobić, ale spróbuj po prostu temu graczowi komputera nie ustawiać "Głównego Miasta" w zakładce "Gracze" ustawień mapy. Jest to jedyne co przychodzi mi do głowy i chyba tak jest to rozwiązane w przypadku "Błogosławieństwa~".

Pozdro

EDIT: Już mam. Po prostu ustaw temu bohaterowi portret zaznaczając przy nim fifajkę "Portret - Zmień Właściwości" we właściwościach bohatera Smile

Ostatnio zmieniony przez Disturbed_One dnia Wto, 07 Sie 2007, 18:50, w całości zmieniany 2 razy

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email    
Emil
Ostatni Samuraj
Ostatni Samuraj

Pochwał: 11

PostWysłany: Wto, 07 Sie 2007, 17:24    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Przy avatarze bohatera klikasz - Zmień właściwości Cool

Powrót do góry
Chukri

<prawie jak user>

PostWysłany: Wto, 07 Sie 2007, 20:50    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Dzieki za rozwiazanie problemu, widze ze zagadka wam się spodobałaRazz oczywiscie pochwałe dalem za rozwiazanie problemu. Dziekuje jeszcze raz.
Myśle ze to była dobra lekcja edytora dla wszystkich Twisted Evil

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Centrum Heroes 3 :: Forum Strona Główna -> Edytor Map Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1