| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Leon

Miasto: Cytadela
|
|
Witam wszystkich użytkowników tego jakże wspaniałego forum! _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jarosz

Miasto: Lochy/Nekropolia
|
|
witam jestem nowy na forum  i dobrze ze powstalo cos takiego bo gdyby nie takie fora i nieoficjalne strony to heroes 3 szybko by umarł. pozdrawiam
Disturbed_One edit: Witam i proszę o ograniczenie podpisu do 4 linijek, jak zawarte w regulaminie. Dziękuję. _________________ Będziemy Krwawić
Będziemy Konać
Nigdy Nie Damy się pojmać
ooooooo, strzelby z brixton
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda

Imię:
Miasto: Bastion
|
|
To i ja witam:)Jestem tu nowa i jestem fanką herosów 3:)Pozdrawiam!
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jastina's

Miasto: Zamek
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
xarfax

Miasto: -----
|
|
Witajcie!
Postanowiłem zmienić swoje postępowanie i zostać normalnym użytkownikiem. Witam wszystkich. Jestem wielkim fanem tej gry! Postaram się pisać bardzo sensowne posty i w przyszłości ubiegać o zdjęcie ostrzeżenia. Pozdrawiam.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
stoyu

|
|
Elo jestem nowy mam nadzieję, że uda mi się być jednym z użytkowników forum, którzy nie sprawiają kłopotów  _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Brantana'ach

Obecnie zbanowany Dołączył: 06 Gru 2007 Zakaz pisania Ostrzeżeń: 1 Posty: 113
Imię: Bartłomiej
Miasto: Bastion, Cytadela
|
|
Jestem nowy ale mam zamiar się wyrobić. _________________ "Pan Mordu zginie, ale przed śmiercią spłodzi legion śmiertelnych potomków.
A ślady ich przejścia znaczyć będzie Chaos..."
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Thunderbolt

Obecnie zbanowany Dołączył: 08 Gru 2007 Zakaz pisania Ostrzeżeń: 1 Posty: 86
Imię: Adam
Miasto: Zamek rulezz
|
|
Witam  ! Ja też jestem nowy ( bo poco bym się tutaj wpisywał)  ...
Mam nadzieję, że moje nowe posty będą wspaniałymi postami  _________________ Gdzie inni zawiedli...
Ja wygrałem!
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Xysio

Imię: Krzysztof
Miasto: Zamek
|
|
Witajcie, super, że znalazłem takie forum. W Heroes gram co prawda od niecałego roku, ale od samego początku zakochałem się w tej gierce, zwłaszcza w jej trzeciej części. Próbowałem grać w inne (ostatnio w V), ale po kilku nieudanych próbach zawsze wracałem do III.
Pozdrawiam wszystkich.  _________________ The world is changed. I feel it in the water. I feel it in the earth. I smell it in the air.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marlon

Imię: Marcin
Miasto: Lochy
|
|
Witam wszystkich, nowy użytkownik forum się kłania.
W H3 gram od zarania dziejów (czyli od 2000 r.  ) i jestem wielkim entuzjastą tej gry. Mieliśmy czasem ciche dni, ale zawsze wszystko dobrze się kończyło, co owocowało kolejnymi zarwanymi nocami.
Przyznać się muszę, że mało grałem w H3 poprzez siec. Jedynie w "gorące pośladki" z kumplami, ale żaden z nich nie był dla mnie wyzwaniem. Chciałbym, żeby jakiś tutejszy bywalec w szeregu mnie ustawił i pokazał, że nie umiem w to grać.
Kończę ( bo muszę zalać forum falą postów  ) i pozdrawiam wszystkich serdecznie. Howgh!
Marlon
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Syla

|
|
Wypada tu trochę nabałaganić i napsuć
Na imię mam Sylwia i Gram! Na gitarze o.O
Ja gram i Wy gracie więc mamy coś wspólnego:)
Przywitanie już za mną.. Idziemy bałaganić
Pozdrawiam.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
redgreen

Imię: Bartosz
|
|
| Cytat: | Na imię mam Sylwia i Gram! Na gitarze o.O
|
Witam. Na jakiej gitarze?  _________________ arrtee(tm) edit: Napomnieliśmy... Reklama reklamą, ale możesz postarać się o mniejszy baner
PS. Tego edita możesz sobie usunąć.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Syla

|
|
Na akustycznej;)
Grywasz?
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
redgreen

Imię: Bartosz
|
|
Nie, ale może kiedyś.  _________________ arrtee(tm) edit: Napomnieliśmy... Reklama reklamą, ale możesz postarać się o mniejszy baner
PS. Tego edita możesz sobie usunąć.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arrtee(tm)

Miasto: ZaMeK
|
|
ok, następne posty niech trzymają się tematu - czyli dajcie się przedstawić nowym userom  _________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej - A. Einstein
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Diablik

Obecnie zbanowany Dołączył: 21 Gru 2007 Posty: 5
Imię: Tomek
Miasto: lochy
|
|
Siema tu Tomasz !!
Heroes 3 to gra z którą spotkałem się dość niedawno ale - nie znudzi mi się - jest wyrąbiażcza - wymiata (wybierz jeden z myślników  ).
Coś o charakterze? Przemienny. Nie da się określić. _________________ Kiedy nic nie istniało powstał..Diablik!
Niezły hardkor!
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ja_zyjeee

Imię: Kamil
Miasto: Śląsk
|
|
Witam serdecznie  Heroes III to wspaniała gierka, klasyka. Zatem nie mogłem się tu nie zarejestrować. Mam nadzieję, na owocną współprace 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ser jas

Miasto: Twierdza, Bastion
|
|
Ja jestem od wczoraj ale w Heroesa III gram od 1999 no wcześniej od 1997 grałem w dwójkę. Tak więc nie jestem słabeuszem obcykałem każdy zamek więc wiem z czym mam do czynienia. Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Amigo

Imię: Damian
Miasto: all of
|
|
A ja w Heroes gram od kilku lat, ale z dłuuugimi przerwami... Ta gra to klasyka, ale za mało o niej wiem, więc chcę się tutaj czegoś dowiedzieć, mam nadzieję, że mi się uda. Jestem Damian, jak kto woli, Amigo _________________ Marz o rzeczach wielkich,
to Ci przynajmniej pozwoli
zrobić kilka małych.
Jules Renard
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
C-You

Imię: Piotek
Miasto: Nekropolia
|
|
Witam, nazywam się Piotrek. W Heroes III gram od ładnych paru lat, lecz przez bardzo długi czas nie doceniałem jej oryginalności i klimatu. Teraz postanowiłem wrócić do niej i przypomnieć sobie różne strategie sprzed 1,5 roku ^^ Mam nadzieję, że fajnie będzie na tym forum i nie spotkam się z osobami kłótliwymi i konfliktowymi. Jestem pewien, że nie będę sprawiał problemów na forum, wręcz przeciwnie, postaram się pomóc, bo jak dotąd to jest najlepsze forum o Heroes III, a ta gra jest nieśmiertelna 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|