| Cytat: |
| ...kolejna odsłona Pucharu Areny Heroes3 najprawdopodobniej już w połowie stycznia. |
Panie i Panowie, zgodnie z zapowiedzią, rusza czwarta już odsłona Pucharu Areny Heroes 3 zwanej w skrócie PAH3.Niestrudzony Eru dotrzymał słowa i niewiele ponad miesiąc od zakończenia zmagań w trzecim sezonie uraczył nas kolejną odsłoną tego niezwykłego turnieju off line.
Główne zasady pozostały takie same:
ssiemy sejwy z kopalni, rozwalamy je w jak najkrótszym czasie gry i odsyłamy sejwa końcowego do sędziego..
Proste? Tak Wam się tylko wydaje.. Gwarantuję, że po ogłoszeniu wyników z poszczególnych mapek niejednemu z Was kopara z hukiem spadnie na podłogę
Do pozamiatania jest 6 mapek w rozmiarzeM i 2 mapy w rozmiarze L w wersjach 130% i 200% do wyboru, które będą się ukazywać sukcesywnie.Bardziej opłaca się grać na 200% gdyż bez względu na ilość dni na liczniku w momencie skończenia mapy sejw ukończony na 200% będzie wyżej niż czort-wie-jak-szybko-ukończony sejw na 130%...Szczegółowy regulamin znajdziecie tutaj:
http://imperium.heroes.net.pl/post/22138#p22138
Przyznaję bez bicia, że trochę zaspałem, bo ogłoszenie o turnieju wisi już ponad tydzień, więc czasu nie jest zbyt wiele.Ostateczny termin wysłania skończonej mapki M upływa 26 stycznia, jednakże do zawodów można przystąpić w każdym momencie.
Na koniec chciałbym przypomnieć, że w poprzedniej edycji, honoru naszego forum bronił Emil ostatecznie plasując się na doskonałym 4 miejscu
Żeby podsycić zainteresowanie nadmienię tylko, że pierwsza mapka polega na zebraniu armii 2,5 k szkieletów w jak najkrótszym czasie, a to dopiero początek atrakcji..Tak czy siak mapy są specyficzne
Zatem życzę miłej zabawy i powodzenia w boju
arrtee(tm) edit: wydzieliłem i przykleiłem - będzie lepiej widoczne