| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Pentacz

Imię: Bartek
Miasto: eh jest ich dużo
|
|
Widzę nikt tutaj o tym nie napisał, a zapowiada się genialnie moim zdaniem: nie gramy bastionem, wystanem i tymi samymi miastami. Dodatkowo gramy na L i zwycięzca otrzymuje 100zł (darmowe zapisy)
Myślę, że nie ma co się zastanawiać tylko szybko zajmować bo 32sloty limit a czuję że zostanie osiągnięty.
01.09 ruszyły zapisy i trwają chyba 2 tygodnie
http://www.black.webd.pl/liga/forum/viewforum.php?f=30&sid=1fad9674812173beb41c95ad924695c3 _________________
rekrutacja trwa
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danyt

Imię: Przemek
Miasto: Zamek
|
|
Wygląda ciekawie.. Terminy ustala się razem z przeciwnikiem, czy coś nie tak zrozumiałem? Bo chętnie bym zagrał, ale ode mnie z kompa się nie da (a może Pentacz ma pomysł na ominięcie blokad routera.. ?  ), więc musiałbym od kumpla, a to tylko w weekendy przechodzi, głupio by było się wycofać w trakcie.
Zobaczę jeszcze, lubię bardzo Lki, i chętnie bym pyknął chociażby tylko jedną rundę  _________________ Fuer Grissa ost Drauka
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pentacz

|
|
No macie 2tyg i jak obaj nic to rzut monetą no a jak jeden drugiego męczył o gre i nie zagraliście to win temu co miał czas/ochotę...
Pomysłu nie mam i nie chce mi się w tym babrać, ale z doświadczenia mojego póki co wynika że istnieją raczej 3 powody że ktoś nie może grać:
1. kłamie, nie chce, nie próbował
2. ciamajda:P nie ma np odpowiedniej wersji, hamachi, albo nie potrafi wpisać ip z ham itp
3. nie wiem dokładnie co mają tacy ale muszą szukać takich jak ja (chyba dlatego że mam zew ip), ja stawiam wchodzą obaj i wtedy mogę wyjść a oni grać - inaczej się nie zobaczą
haha znalazłem możesz się zapisywać
http://liga.legendyheroes.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=232
a w sumie jak możesz pyknąć jedną L u kumpla raz na dwa tygodnie to raczej na spoko i tak byś pograł
P.S. ciekawe czy Black Alamarowi to się przyda:>
P.P.S. Emil i Sharp - czemu ja was tam jeszcze nie widzę na liście:>? _________________
rekrutacja trwa
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mały Farciarz

Imię: Marcin
Miasto: Forty-Forty
|
|
M'kie już się trochę nagrałem a eL'ek może 3 (oczywiście w lidze) chętnie sobie urozmaicę rozgrywkę bo M zaczynają mnie już przez swoją monotoniczność zaczynają nudzić, zawsze tylko Rampart, Cytka albo WŻ. dobrze, że nie można brać ani Wystana ani Rampartu co zapowiada bardziej pasjonujące walki  zajmę się teraz treningami na L bo na razie to ja w tych sprawach to jestem amator i ciapciak _________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sharpshooter

Imię: Mać :]
Miasto: Bastion
|
|
hehe, no to będzie debiut na eLce  i to nie Ivorusiem i elfusiami  nie będzie raczej co zbierać...
..Emil, Danyt..? czy może ostrzycie sobie zęby na PAH..? _________________ ..you can talk the game..,
but can you play the game..?
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emil Ostatni Samuraj

|
|
| sharpshooter napisał: | hehe, no to będzie debiut na eLce i to nie Ivorusiem i elfusiami nie będzie raczej co zbierać...
..Emil, Danyt..? czy może ostrzycie sobie zęby na PAH..? |
Ja kochanego routerka jeszcze nie ustawiłem
Pentacz, napisz do mnie na gg i mi pomóż
A kiedy jest nowy PAH? W sumie to mógłbym zrobić pierwszą mapkę a potem to zobaczymy  _________________ Katsumoto: Well, they won't surrender. 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danyt

|
|
Mnie nie przyjmą, bo nie mam żadnej gry w WoHu ;P
Więc zostaje tylko PaH.
Powodzenia dla reszty, ciśnijcie online, ja się będę musiał pobawić offline ^^
Emil, skoro ja nie mogę grać to komputer Arka jest do Twojej dyspozycji, więc startuj.
Emil edit: A czemu ja mogę grać? Ja mam jakąś grę w WoHu?
A WoH to nie jest ta liga co kiedyś grałeś? Nie znam się na tym, ja nigdy nie grałem nic do żadnej ligi, nie rozróżniam tych rozgrywek. _________________ Fuer Grissa ost Drauka
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sharpshooter

Imię: Mać :]
Miasto: Bastion
|
|
chłopaki, spoko fake raporty wam zrobię  _________________ ..you can talk the game..,
but can you play the game..?
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emil Ostatni Samuraj

|
|
To ja się zgłaszam  _________________ Katsumoto: Well, they won't surrender. 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danyt

|
|
Też się zapisałem, może jakoś to będzie  W końcu to tylko jedna partia biorąc pod uwagę że L balance nie grałem od... dawna
EDIT z podbiciem tematu  :
No to mamy pary, nasi forumowicze spotkali się w jednej z nich:
Mały Farciarz vs Pentacz
Klimsonbless vs Danyt
Daro vs Sharpshooter
Emil vs Zaratustra
Radclif vs Hood
Crash vs Maniek
Szeryf vs Razer
Lech vs Dunpeal
Wawrzyniec vs Amonre
Myping vs Predrix
Wojrad vs Lord Barlow
Masterangello vs Kerev
Imp vs Gerald
Black Moses vs Nawdar
Raflor vs Kwasi
Dawidu vs Bonio
No to powodzenia wszystkim, szczególne naszym  _________________ Fuer Grissa ost Drauka
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Disturbed_One TechnoViking fan

Imię: Maciej
Miasto: Lochy, Cytadela
|
|
Emil, po co się zgłaszałeś? Od razu pod Zaratustrę...  Jeśli jest tak dobry, jak sobie wyobrażam po kilku słowach, co o nim usłyszałem to mogłeś jednak w to nie wchodzić 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danyt

|
|
Eee tam gadanie... Jak Emil dostanie trochę lepszą mapkę to spokojnie może powalczyć. Hirki to nie szachy, liczą się nie tylko umiejętności ale i w znacznym stopniu szczęście. Nie ma co dygać, to tylko zabawa i tyle  _________________ Fuer Grissa ost Drauka
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emil Ostatni Samuraj

|
|
| Danyt napisał: | Eee tam gadanie... Jak Emil dostanie trochę lepszą mapkę to spokojnie może powalczyć. Hirki to nie szachy, liczą się nie tylko umiejętności ale i w znacznym stopniu szczęście. Nie ma co dygać, to tylko zabawa i tyle  |
Gnoju, masz coś do mojego skilla szachowego? !
Aj tam, myślisz Maciej, że się przestraszę kogoś, kto tam przeszedł Limesa i ciśnie wszystko, co się rusza? No oczywiście, że tak. Ale powalcze chociaż. ^^ _________________ Katsumoto: Well, they won't surrender. 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Salamander Mistrz Jedi

Miasto: xxxxx
|
|
Wszyscy widzieli jak w szachy lamisz.
Powodzenia w turnieju wszystkim, niech Moc będzie z wami.
Tak, to było ostatnie namaszczenie dla Emila. _________________ Ein Welt => ein Meister => Salamander
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mały Farciarz

Imię: Marcin
Miasto: Forty-Forty
|
|
dzięki-powiedział Mały Farciarz i odszedł za smutkiem, bo wie jaki czeka go koniec _________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danyt

|
|
optymiści  _________________ Fuer Grissa ost Drauka
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pentacz

|
|
no a ty danyt co myślisz:D? masz kolesia co już ma za sobą w ligach równe 140 gier, chyba średniak. _________________
rekrutacja trwa
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danyt

|
|
Ja nie umiem grać L'ek, a ligowe pliczki używam bardzo rzadko..
Tyle, że w hirki grać potrafię, przy dobrej mapce spokojnie mogę powalczyć z każdym i tyle. Nawet jak ktoś jest ode mnie lepszy (bo lepsi są pewnie niemal wszyscy), to jeszcze nie znaczy, że muszą ze mną wygrać
A Ty nastawiasz się na zwycięstwo w turnieju?  Kogo widzisz w roli faworyta? _________________ Fuer Grissa ost Drauka
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pentacz

|
|
nie mam faworyta, bardzo ciężko mi powiedzieć kto tam wygra. Jedyne to w sumie bym powiedział, że raczej na bank BlackMoses będzie w top4.
Wielka szkoda dla mnie, że smok i jansen za późno się zgłosili - bardzo by podnieśli poziom turnieju. Z tego co patrzyłem jest szansa bardzo mała, że z 2osoby nie zagra więc chyba nie mają szans dojść (zwykle to jest chyba taka szansa tak na 4-6osób i potem z 2-3wolne sloty).
Na zwycięstwo w turnieju zawsze się nastawiam
EDIT:
a jak macie się tak załamywać dzieciaki to coś wam wkleje:P bo panikujecie ostro:)
Zaratustra(praca) 13:22:32
Ale ten emil jak widzialem ma pojecie o grze
Zaratustra(praca) 14:06:44
TEż screeny patrzylem emila dobry jest i wie jak się gra online;] _________________
rekrutacja trwa
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
DarK QrczaK

Imię: [ukryty]
Miasto: [ukryty]
|