| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
karol

Imię: Karol
Miasto: wszystkie +)
|
|
W tej misji trzeba wybrać cytadelę albo twierdzę jako początkowy zamek. Którą nacje radzicie mi wybrać. _________________ Gram w H4 (z H3 skączyłem) 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcellomar

Imię: Mariusz
Miasto: Zamek
|
|
Ja wybrałem twierdzę i chwaliłem sobie ten wybór, no nie wiem jest to bardziej ofensywne zagrnie.
Cytadela jest miastem obronnym, twierdza z kolei ma świetnych barbarzyńców którzy o ile się nie mylę startują z 4 w ataku
Ja bym wybrał twierdzę... _________________ "Tej siły cząstka mała, co złego pragnie, a dobro wciąż działa" - Faust
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Salamander Mistrz Jedi

Imię:
|
|
Twierdza.
Co ciekawe, nigdy nie przeszedłem tej kampanii Cytadelą...  _________________ Ein Welt => ein Meister => Salamander
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
redgreen

Imię: Bartosz
Miasto: Bastion
|
|
Łatwiej się gra twierdzą, ale ogólnie żadna strona nie powinna stanowić problemu.  _________________ arrtee(tm) edit: Napomnieliśmy... Reklama reklamą, ale możesz postarać się o mniejszy baner
PS. Tego edita możesz sobie usunąć.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
karol

Imię: Karol
Miasto: wszystkie +)
|
|
Ja jak grałem to wybrałem cytadele, i przeszedłem bez mniejszej trudności. Tylko tak się pytam jakie by było wasze zdanie. _________________ Gram w H4 (z H3 skączyłem) 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bosek

Imię: Tomek
Miasto: Tower
|
|
ja grałem obydwonma maistami
o ile dobrze pamietam chyba 2 misje można na kota przelecieć , tylko gorzej pużniej bo heros jest slaby stroche  _________________ Bosek -noob slayer- D2 CBN NLD /w* bosek2
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pawasko

Miasto: Lochy, Bastion, Zamek
|
|
Również przeszedłem obydwoma miastami ale polecam twierdzę bo niedaleko jest hełm boskich mocy 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maximus

Miasto: Zamek=Twierdza
|
|
Osobiście też zagrałem twierdzą,wiadomo że lepsi bohaterowie,i przede wszystkim lepsze jednostki,aczkolwiek cytadelą można zagrać bo jest trudniej  o i jeden bohater dobry:(Tazar chyba tak się nazywa).
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andre12

Imię: Andrzej
Miasto: Bastion
|
|
To zależy od wcześniejszych misji ponieważmozesz grać cytadelą tak dla zwały aby tylko pszejśc i usunąć głównego bochatera pszed zakończeniem misji a w drugiej misji gdzie grasz twierdzą można graclepiej i ulepszać jednego (albo więcej) wojowników i tu gdzie będziesz wybierał to problem z głowy wybrać twierdze i masz odrazu najlepszego bochatera albo mozesz zrobić odwrotnie  że cytadelą będziesz grał  tak czy siak i tak wygrasz myśle że pomogłem 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|