| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Czy fala smierci jest: |
| 1-zarąbista:) |
|
4% |
[ 2 ] |
| 2-fajna:D |
|
16% |
[ 8 ] |
| 3-moze byc:] |
|
39% |
[ 19 ] |
| 4-głupia:( |
|
39% |
[ 19 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 48 |
|
| Autor |
Wiadomość |
simonko

Obecnie zbanowany Dołączył: 19 Sie 2006 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 6 Posty: 298
Miasto: Bastion :D Nekro ;] Zamek
|
|
fala smierci :O _________________ HEROES

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nagash

Miasto: Nekropolia
|
|
Przydaje się tylko przy dużej mocy. _________________ Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzyżowiec

Imię:
Miasto: Zamek Bastion Nekropolia
|
|
jak lubisz grac necropolia to jest to dobry czar dlatego warto go znac ale popieram nagasha trzeba duzej mocy  _________________
"Naprzód moim wojownicy naprzód do zwycięstwa" - Arthas po zniszczeniu zewnętrznej bramy do Silvermoon.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Polkoś

Imię: Michał
Miasto: Zamek
|
|
Lepiej użyć łańcucha piorunów  . _________________ 89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arrtee(tm)

Miasto: ZaMeK
|
|
Moim zdaniem to może się przydać tylko na początku, ponieważ wtedy mamy doczynienia ze słabszymi (i mało liczebnymi) jednoskami, na które to zalkęcie może jakoś podziałać. Choć ogólnie uważam, że ten czar jest o róg koła... _________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej - A. Einstein
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simonko

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzyżowiec

|
|
jesli chodzi o czary ktore zadaja obrazenia okreslonej liczbie jednostak w rzedzie lub kupie to dobre jest inferno i deszcz meteorytow _________________
"Naprzód moim wojownicy naprzód do zwycięstwa" - Arthas po zniszczeniu zewnętrznej bramy do Silvermoon.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Polkoś

Imię: Michał
|
|
| simonko napisał: | polkos ale łancucha rani i ciebie iwroga łancuch dla mnie jst głupi  | Jeżeli masz armagedon bez miecza armagedonu to też rani ciebie a łańcucha trzeba po prostu umiejętnie używać.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nagash

Miasto: Nekropolia
|
|
Ja używam łańcucha bardzo często. Świetny czar. _________________ Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simonko

|
|
racja fajny czar polkos zgadzam się ale ja tam nic nie kombinuje tylko gram i mnie rani i wroga ;( _________________ HEROES

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zeus

|
|
Fala śmierci dobra jak się gra nekropolią, jeden z bohaterów ma nawet ten czar na początku 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandro

Obecnie zbanowany Dołączył: 23 Wrz 2006 Zakaz pisania Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 3 Posty: 462
Miasto: Nekropolis
|
|
ale w nekro ten czr jest zawsze w gildii magow na 2 lv
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzyżowiec

|
|
Tak tylko co z tego jak z czasem staje się bezużyteczny ale na początku wymiata. _________________
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Shared

Miasto: Lochy
|
|
Fala śmierci na początku przydaję się, jednak w poźniejszym etapie gry wydaje mi się bezużyteczna (za mały dmg).
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Puchatek86

Miasto: Nekropolis
|
|
Ogolnie rzecz biorac bardzo slaby czar kiepski dmg jak dla mnie skzoda na niego many.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Salamander Mistrz Jedi

Miasto: xxxxx
|
|
tak, jest to kiepski czar. male szkody, duzo many zzera. nie ta cena za tak marna jakosc, mozliwosc rzucenia jednego czaru na ture mozna o wiele lepiej spozytkowac. _________________ Ein Welt => ein Meister => Salamander
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
redgreen

Imię: Bartosz
Miasto: Bastion
|
|
to jest tak jakby słabszy armageddon który nie rani twoich  ( słabszy  fala smierci dm. moc*5 armadeddon dm. moc*50  )
ale niekiedy może przydawać się puźniej; pamiętam kiedyś piegałem nakoksowanym bohaterem z necro ok. 5 miech byl i złapałem takiego cieniaka.. noi tutaj przydała się fala ( miał arrmię z siedlisk 7 elfów, jakieś 14 gnoli itp.  ) _________________ arrtee(tm) edit: Napomnieliśmy... Reklama reklamą, ale możesz postarać się o mniejszy baner
PS. Tego edita możesz sobie usunąć.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
czekann

Miasto: Bastion
|
|
Jeden z głupszych czarów w grze,a napewno mało pożyteczny,nie wyrzadzaca powazniejszych strat przeciwnikowi przez co tylko zabiera nam ruch bohaterem,osobiscie wolałbym juz rzucic jakies błogosławienstwo czy błyskawice _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arni-Koks

Miasto: Necro, Forteca, Bastion
|
|
Całkiem bez użyteczny czar, może raz albo dwa go użyłem w swojej karierze  _________________ AVE EWENEMENT
"... żeby być kimś najpierw trzeba być sobą ..."
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mendoza

Miasto: NEKROPOLIS
|
|
| Nagash napisał: | | Przydaje się tylko przy dużej mocy. |
Absolutnie się zgadzam. Na początku gry (keidy bohaterowie mają małą moc magiczną) ten czar jest absolutnie do kitu. Później jest z nim nieco lepiej,ale nie na tyle,żeby zadowolić.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|