Centrum Heroes 3
 Album   FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Centrum Heroes 3 - Forum
Forum poświęcone kultowej grze Heroes of Might & Magic III

Śmieszne sytuacje

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Centrum Heroes 3 :: Forum Strona Główna -> Kosz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sandro

<bad user>

Obecnie zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 2
Ostrzeżeń: 3
Miasto: Nekropolis

PostWysłany: Sro, 20 Gru 2006, 17:28    Temat postu: Śmieszne sytuacje
Odpowiedz z cytatem

Skoro jest temat śmieszne rozmowy na gg to zrobie śmieszne sytuacje. Co śmiesznego ostatnio widzieliscie??

Sytuacja nr.1:bo u mnie w klasie gosc podszedl na lekcji do historyka (nauczyciela oczywiscie) i pokazal mu jeden z palcow mowiac przy tym fu** you bi***

reakcja: Prosze do dyrektora

sytuacja nr. 2: tez na historii kilku uczniow nawdychalo się tabaki. jeden z nich mial odruch wymiotny i biegnac w strone drzwi aby puscic tego pawia nie zdazyl i pokazal zawartosc zoladka historykowi na jego marynarce :d

piszcie tu o swoich scenkach z zycia

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Arko

<nałogowy pisarz>

Ostrzeżeń: 2
Miasto: Bastion ,Nekropolia ,Loch

PostWysłany: Sro, 20 Gru 2006, 20:05    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

W dniu 19 grudnia pisalismy test z chemi.Jeden taki z naszej klasy chciał sciągać.Posunął się do rzeczy ostatecznej.Nie oddał sprawdzianu pani tylko wzioł ze sobą do domu i poprawiał se w chacie Zgrzyt .Następny dzień 20 grudnia.Na biologi próbuje odłożyć niezauważenie sprawdzian.Odkłada w innym miejscu (a pisaliśmy w innej sali niż w tej co był test).Pani sprawdza komu zginął sprawdzian.Zostal tylko on i wprawił wymówke że odłorzył pokazując miejsce gdzie go zostawił.Pani się skapła odkryła że ściągał.Wniosek nauczycielka powiedziała (dość głośno) że dostaje z testu 1 ,naganne zachowanie i ogłosiła że robi sobie z niej idiotke.Po tym dodała ze cała klasa (23 osoby nie licząc tego co ściągał) byla świadkiem.

Inna sytuacja.Mój kolega na innym sprawdzianie z chemi (nauczycielka dyktowała a my pisaliśmy zadania ) dorysował 1 kreske (bo to był sprawdzian o funkcjach że tlen+wodór = tlenek wodoru ze to jest reakcja syntezy itd) tam gdzie nie trzeba i oskarzyła go o fałszowanie sprwadzianu (dostał naganne).

"I znów wszystko zależy od elfów"-czarodziejka z Warcrafta 3

Powrót do góry
Sandro

<bad user>

Obecnie zbanowany
Zakaz pisania
Imię:

PostWysłany: Sro, 20 Gru 2006, 20:10    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

to u nas na sprawdzianie z biologii nauczycielce szkoda kartek kserowac i mamy pisac na swoich. no i babka lazi po klasie i się gapi kto co pisze i ja od kolegi wzialem jego kartke bo on zapisal 1 i teraz pisal druga a ona myslala ze to moja Very Happy szla metr ode mnie i niezauwazyla innego charakteru pisma

Powrót do góry
Butman

<znajomy>

Zakaz pisania
Ostrzeżeń: 1
Miasto: Bastion i Necro

PostWysłany: Sro, 20 Gru 2006, 20:19    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Śmieszną sutuacją w mojej klasie jest to, że jeżeli jakiś nauczyciel wyjdze zostawiając dziennik w klasie, jeden koleś stoi przy drzwiach, a jeden se usprawiedliwia nieobecności Very Happy Jak do tej pory nikt się jeszcze nie zorientował Very Happy

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
Sandro

<bad user>

Obecnie zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Sro, 20 Gru 2006, 20:46    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

zapomnialem o najciekawszym Very Happy uwaga w dzienniku:
"uczeń ... (bez nazwisk) chcac rozbawic kolegow z klas 1-3 szkoly podstawowej nadmuchal na parterze prezerwatywe."

Powrót do góry
Polkoś

<bywalec>

Pochwał: 5
Imię: Michał
Miasto: Zamek

PostWysłany: Sro, 20 Gru 2006, 20:57    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

U mnie na francuskim jak mieliśmy kartkówkę to jeden kolega ściągał Razz i pani go przyłapała on mówił, że nie ma ściągi ale wkońcu dał a wtedy pani mówi "tą z pod buta też" Zajefajnie dał, pozniej powiedziała, że na tej ściądze są błędy Laughing Twisted Evil Rolling Eyes

Powrót do góry
redgreen

<aa aktywny>

Pochwał: 9
Imię: Bartosz
Miasto: Bastion

PostWysłany: Sro, 20 Gru 2006, 21:02    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

u nas w klaie na geografi gdy panował ogulny chaos a pani lampiła się w dziennik jeden z ziomków siedzząc w ostatniej ławce powywalał pare kwiatów przez okno na 2 pietrze Zajefajnie

inna : jeden gość przyniusł miód do szkoły Zajefajnie duży sloik i smarowaliśmy klamki od gabinetów itp. a potem patrzeliśmy jak nauczyciele je otwierali Zajefajnie Zajefajnie ZajefajnieD

Powrót do góry
Pedro93

<zawodowiec>

Pochwał: 10
Ostrzeżeń: 1
Miasto: !! FORTECA !!

PostWysłany: Sro, 20 Gru 2006, 21:11    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

na wycieczce robiliśmy różne żecz z prezerwatywami Twisted Evil

1. Graliśmy na rynku nadmuchaną w siatkówke ( przy tym że rynek był pełny a nas było koło 10 to wygląało to naprawde zabawnie)

2. do rozciagnietej prezerwatywy wcisnelismy troche takiej pozolklej pasty do zebow i to rozpackalismy poczym rozrzucilismy po pokoju... w nocy gadalismy i jak nauczyciele weszli to dopiero było

obserwacjie: guma z rozpackana pasta wyglada jak zuztya, nasza pani jak jest zła to ma krzywe zęby.
wnioski: chcesz wkurzyc nauczyciele kup gumki i paste do zębów. Prezerwatywy reagują z "sensodyne"

Powrót do góry
Sandro

<bad user>

Obecnie zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Sro, 20 Gru 2006, 23:23    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

lol wyproboje to Very Happy ja na ostatniej wycieczce na slowacje przemycilem przez granice litr saletry Very Happy strzelniczej oczywiscie Very Happy jak się balem ze mnie celnik przylapie Sad ale nie zauwazyl Very Happy potem podczas noclegu na pewnej z sal gimnastycznych na slowacji (wycieczka na 4 dni za 80 zl to się luksusu nie spodziewalem) zadymylismy cala sale i zrobilismy pare innych rzeczy jesli ktos chce szczegolowy plan wycieczki to na skype (nick : "biolyyyyy" nie chce mi się pisac bo to za dlugo by trwalo)

Powrót do góry
Patex

<bywalec>

Obecnie zbanowany
Pochwał: 1
Miasto: a co cie to obchodz

PostWysłany: Nie, 24 Gru 2006, 16:08    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

U mnie w szkole w tamtym roku Nauczyciel Mial dac Przewodniczacej jakas liste i przez przypadek zamiast niej wyciagnal z kieszeni prezerwatywe...

Powrót do góry
Shedy

<użytkownik>

Miasto: Losowe

PostWysłany: Pią, 05 Sty 2007, 11:33    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Na matematyce nauczycielka wkurzyła się na mnie bo nie umiałem na nic odpowiedzieć w końcu wzieła mój zeszyt żeby zobaczyć co mam zapisane. Niemialem około 2/30 tematów to się wkórzyła i wyrzuciła moj zeszyt przez okno... nie pozwoliła mi po niego pojsc a na przerwie juz go niebylo...

2sytuacja: wyjazd klasowy> po 10 godzinnej jezdzie autokarem dojechalismy do osrodka> mojego kolega (z ktorym mialem byc w pokoju) tak kloc scisną ze juz prawie niewyrobil. wkoncu pobiegl do kibla w nowym pokoju i co za ulga,,, ale zaraz! nie ma kluczyka! ze siedzial tam juz z 10 minut to myslalem z 2 kolega ze juz wyszedl i kolega (ten 2) otworzyl drzwi a ten co sral to szybko wstal i mu klocek na podloge wylecial Zajefajnie (ma szczescie ze niebylo mu nic widac bo chcialem jeszcze pozyc Very Happy ) jak skonczyl srac to oczywiscie posprzatal ale brazowy (sliski) slad i tak pozostal.. na nastepny dzien poslizną się na tym sladzie po kupa i wyrwal sznureczek od wentylatora (takiego co jest w kiblu zeby nie smierdzialo ) i gdyby w ostatniej chwili niepodparl się rekoma o deske klozetowa to wpadl by glowo do kibla ... ale mialem polewe z niego. niebez przyczyny mial pozniej ksywe Kanalizator Zajefajnie

Uff rozpisalem się

Powrót do góry
Sandro

<bad user>

Obecnie zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Pią, 05 Sty 2007, 21:46    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

dzien jezykow obcych koncert gitarowy: ide z kumplem do naszej nauczycielki i on mowi : psze pani ja się ide do kibla z biolym zmasturb... znaczy wysikac ... hehe mamy treme przed wystepem Very Happy

a pani powiedziala nam "powodzienia"

Powrót do góry
bolo24

<częsty bywalec>

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 5
Miasto: Bastion, Nekro i Twierdza

PostWysłany: Pią, 05 Sty 2007, 22:10    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ja znam sposób który można tylko raz wypróbować Cool Jeśli siedzicie w ostatniej ławce to napiszcie na małej kartce tak KTO NAPLUŁ NA SUFIT PODAJ DALEJ każdy to przeczyta i poda dalej a jednocześnie bendie się non stop gapił na sufit Very Happy Bynajmniej umnie w szkole się sprawdził ten trik Wink

Powrót do góry
Sandro

<bad user>

Obecnie zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Sro, 24 Sty 2007, 15:29    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

hehe pawie jak kopernik w moherowym berecie Very Happy

Disturbed_One edit: Czyż tak nie jest lepiej? Poświęciłem minutkę żeby Twoje zdjęcie wgrać na fotosika i zobacz jaki jest efekt. Na przyszłość korzystaj z tego - tym razem obejdzie się jeszcze bez upomnienia. Jeszcze.

Ostatnio zmieniony przez Sandro dnia Pią, 26 Sty 2007, 16:19, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry
QfT

<częsty bywalec>

Pochwał: 1
Miasto: Lochy, Cytadela

PostWysłany: Pią, 26 Sty 2007, 06:51    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Bueh ja nie wyrobie kiedy patrze na jakas grozbe, ktora jest napisana na ławce kolegi a pisze tak:
"utniemy ci fajferka"
Zupelnie wyrobic nie moge Zajefajnie

Powrót do góry
Sandro

<bad user>

Obecnie zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Pią, 26 Sty 2007, 16:12    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

u nas w szkole na wielu lawkach w sali historyczneuj jest napisane ten kto tu siedzi to gej Very Happy heheh ja se wybralem laweczke na ktorej tak nie pisze

Powrót do góry
przemek002

<znajomy>

Miasto: Bastion

PostWysłany: Pią, 26 Sty 2007, 19:58    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Jak byłem w podstawówce to na prawie każdym krześle były narysowane męskie przyrodzenie Smile No i śmiechy były jak ktoś jeszcze się wiercił Smile

Albo zabawa na poziomie. Podkładanie pinesek na krzesła. Raz kolesiowi na krzesło położyli mnóstwo pinesek, on już miał usiąść, ale zauważył że cała klasa się na niego gapi, spojrzał na krzesło i po zabawie. Albo robienie papierowych kuleczek, "przeżuwanie" i rzucanie nimi w sufit Smile

Powrót do góry
Sandro

<bad user>

Obecnie zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Pią, 26 Sty 2007, 20:07    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

po co z papieru lepiej z masy solnej Razz

Powrót do góry
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Centrum Heroes 3 :: Forum Strona Główna -> Kosz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1