Centrum Heroes 3
 Album   FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Centrum Heroes 3 - Forum
Forum poświęcone kultowej grze Heroes of Might & Magic III

Szkoła...

Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Centrum Heroes 3 :: Forum Strona Główna -> Szkoła
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
arrtee(tm)

<boss>

Miasto: ZaMeK

PostWysłany: Nie, 03 Wrz 2006, 12:09    Temat postu: Szkoła...
Odpowiedz z cytatem

Przeważająca większość użytkowników to są jeszcze uczniowie, którzy od jutra zaczynają rok szkolny Razz
Ja naszczęście w tym roku bede się z nią żegnał Very Happy

Napiszcie parę słów o Waszysch szkołach Wink

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email    
LaHa

<znajomy>

Imię: Paweł
Miasto: Forteca

PostWysłany: Nie, 03 Wrz 2006, 13:52    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Moja szkoła ... wredna buda śmieszny ochroniaz którego biją dziewcyny (nie mówie o qmplach) sprzątaczki wyzywane od dziwek i koceni 1'roczni Very Happy

Nie, ze się chwale ... Very Happy Ogólnie szkoła jest spox (tzn personel nie bardzo ale ludzie looz)

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
simonko

<bad user>

Obecnie zbanowany
Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 6
Imię:
Miasto: Bastion :D Nekro ;] Zamek

PostWysłany: Pon, 04 Wrz 2006, 05:50    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Moja szkola jest spoko w tym roku jest remont calej szkoly ogolnie spoko Smile

Powrót do góry
Kuba

<admin>

Pochwał: 4
Miasto: Bastion

PostWysłany: Nie, 17 Wrz 2006, 16:33    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

A ja dopiero jutro idę do szkoły Laughing

Choć jest to dopiero 2 gimnazjum. Przed chwilą skończyłem przepisywać lekcje

ŻE WŁAŚNIE MOJA RACJA JEST RACJA NAJMOJSZA!

Powrót do góry
Krzyżowiec

<misrz>

Pochwał: 11
Miasto: Zamek Bastion Nekropolia

PostWysłany: Nie, 17 Wrz 2006, 17:25    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ale szkoda że szkoła już się zaczeła. No cóż zrobić poprostu musze chodzić nie mam na to wpływu.

"Naprzód moim wojownicy naprzód do zwycięstwa" - Arthas po zniszczeniu zewnętrznej bramy do Silvermoon.

Powrót do góry
CHICO

<rozeznany>

Pochwał: 4
Miasto: bastion no i zamek

PostWysłany: Nie, 17 Wrz 2006, 19:03    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

LaHa napisał:
Moja szkoła ... wredna buda śmieszny ochroniaz którego biją dziewcyny (nie mówie o qmplach) sprzątaczki wyzywane od dziwek i koceni 1'roczni Very Happy

Nie, ze się chwale ... Very Happy Ogólnie szkoła jest spox (tzn personel nie bardzo ale ludzie looz)

to macie zabewe w wyzywanie łłłłaaaałłłł kozacy jestescie jak diabli Laughing Laughing
tak robicie bo niemoga wam nic zrobic ale gdyby mozna bylo bic uczniow to byscie byli potulni jak baranki a wiec prosze cie niekozacz tak bo to jest smieszne haha

Powrót do góry
Nagash

<moderator>

Pochwał: 8
Miasto: Nekropolia

PostWysłany: Nie, 17 Wrz 2006, 19:52    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ja jestem w pierwszej klasie LO szkola spoko fajni ludzie, nauczyciele tez.

Powrót do góry
Krzyżowiec

<misrz>

Pochwał: 11
Miasto: Zamek Bastion Nekropolia

PostWysłany: Nie, 17 Wrz 2006, 20:25    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Wital w klubie ja też zacząłem naukę w LO nr.4 w Gdańsku Nowym Porcie.

"Naprzód moim wojownicy naprzód do zwycięstwa" - Arthas po zniszczeniu zewnętrznej bramy do Silvermoon.

Powrót do góry
LaHa

<znajomy>

Imię: Paweł
Miasto: Forteca

PostWysłany: Nie, 17 Wrz 2006, 20:48    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

CHICO napisał:
LaHa napisał:

to macie zabewe w wyzywanie łłłłaaaałłłł kozacy jestescie jak diabli Laughing Laughing
tak robicie bo niemoga wam nic zrobic ale gdyby mozna bylo bic uczniow to byscie byli potulni jak baranki a wiec prosze cie niekozacz tak bo to jest smieszne haha

Czlowieku (?) zastanów się co mówisz a później to ewentualnie napisz ... Very Happy Ja jestem klasą profilowaną - siatkarską i mi mogą zrobić duzo. Gdyby można było bić uczniów Laughing W szkolę tylko 4-5 osob z grona pedagogicznego bylo by wstanie mnie pobic (3 w-f'istow i facet od WOS i Histori) wiec to by nic nie dało. A pozatym po kiego się wypowiadasz i zarzucasz mi coś ? Ja napisałem co jest u nas w szkolę a ze ty całą szkołe traktujesz jako młodziesz i wszyscy według Ciebie robia tak samo to jests biednym czlowiekiem .... naprawde.

Powrót do góry
Qbba

<znajomy>

Pochwał: 1
Imię: zgaduj zgadula ==
Miasto: Lochy

PostWysłany: Sro, 08 Lis 2006, 17:28    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

zgadzam się z LaHa... żałosne
Nagash edit: Koniec kłótni następne posty niech trzymają się tematu.

Powrót do góry
Pedro93

<zawodowiec>

Pochwał: 10
Ostrzeżeń: 1
Miasto: !! FORTECA !!

PostWysłany: Sro, 08 Lis 2006, 20:16    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Moje gim jest pełne żuli i fajnych lasek Razz (fajna mieszanka Cool )
całe menelstwo zbiera się pod szkołą bo my w szkole mamy 4 piętra ale z, jakby pustym środkiem (jak na zamkach takie jakby podwórko po środku, tyle że u nas jest zamiast podwórka sala gimnastyczna na jedno piętro) więc widać co się dzieje wszędzie a nietoperze nie dają spokoju, wszędzie ich pełno. niektóre nietoperki fajne jak ksiadz biolog czy facetka od anglika ale są też stare gargule Razz budują nam teraz nową sale gimnastyczną (pół boja zburzyli bo stawiają galerie Zgrzyt ) i mało miejsca na w-f'y więc gramy w pingla albo łaczymy z 2 całe klasy na malutkiej sali. Ogolnie to wtej szkole jestem 3 mieski więc wiecej powiedzieć nie moge.

Pzdr.

ps.nietopery i gargule to nauczyciele oczywiście Razz

Powrót do góry
Qbba

<znajomy>

Imię: zgaduj zgadula ==
Miasto: Lochy

PostWysłany: Sro, 08 Lis 2006, 22:08    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Jak ja bym chciał być rok starszy i być teraz z wami w klasie... qrde Jęcuś, Żyła, Ty to była ekipa fajna... a jakie odjazdy były... (LOLUŚ Zajefajnie) brakuje mi was.

U m,nie w jedynce dodupnie... nowa typa od religii.... mieliscie farta jesteście ostatnim rocznikeim która jej uniknęła. szczęście że jestem chory moge se odpocznąć troche Very Happy

Powrót do góry
Sandro

<bad user>

Obecnie zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 2
Ostrzeżeń: 3
Miasto: Nekropolis

PostWysłany: Pią, 10 Lis 2006, 18:44    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

to ja opisze moja najdziwniejsza szkole a w szczegolnosci nauczycieli ktorzy mnie ucza (nie bede wymienial nazwisk)

to lece przedmiotami

======================
Język Polski:
Mgr. Iwona S. - spoko nauczycielka, najlepsza polinonistka jaka spotkalem w moim 14 letnim lazeniu po tym swiecie. Lekcje z nia to przyjemnosc, ciekawie prowadzone. ocena 9/10

======================
matma
mgr. Stanisław K. (pseudo CHuck Norris ) Very Happy Very Happy Very Happy
fajny gosc ma swoje odzywki (moj wychowawca) a co do tego jego pseudo to dlatego poniewaz gosc jest calkiem podobny do chucka i dyrek go raz na korytarzu nazwal tak. ocena 7/10

======================
Historia
Mgr. Wieslaw K.
Kolejny fajny nauczyciel nie wazne co się powie u niego przy pytaniu zawsze się dostanie 5 ale zawsze trza cos powiedziec 1 bylem u dyra za to ze z kumplami wzileismy jednego goscia za rece i nogi jak nasz historyk byl w klasie i zesmy jego lbem walili w drzwi (nie lbem nauczyciele naturalnie). Na lekcji nic nie slychac tylko t6o jak szydzimy se i zadajem,y mu glupie pytania typu: "a ma pan brata w palestynie"
ocena 8/10
======================
Biologia
mgr Barbara K.
No z nia na lekcjach nie jest tak fajni8e jak wyzej. ma byc cisza, nie mozna nic robic i woogole, ale my wykorzystujemy okazje i jak ona cos powie my musimy cos dopowiedziec. ocena 6/10

======================
Chemia
mgr Stanislawa G.
Niestety zeby opisac all nauczycieli trzeba tez chemiczke Zgrzyt . oglupiec mozna co tydzien kartkowka i polowa wiedzy na dopa jak ostatnio dalad takie zadanie ze wszystkim wydzedl taki sam wynik i bylo zle. ja mialem ztej kartkowki 4,5 / 10 pkt i mialem +1 Very Happy nie dala mi =2 Zgrzyt . ocena 3/10

======================
Fizyka
Tu tez moj wychowawca
=====================
Gegra
Mgr. Halina K.
Ma byc tez cisza na lekcji, jest tylko 1 bz. nie ma np. co chwila kartkowka ale szyda jest. ocena 5/10
======================
WF
mgr Piotr T.

Nawet fajny gosc ale to wszystko zalezy w jakim jest nastroju 6/10

======================

Informa
Mgr. Dorota Ch.
Fajna nauczycielka, w tym roku mi się zmienila nauczycielka informy z takiej beznajdziejnej babki wlasnie na ta, siedzimy se ciagle na necie i woogole. ocena 8/10

=====================
Technika
Jan. B
TO najstraszniejszy nauczyciel w szkole. Podczas lekci jest taka cisza w klasie ze nikt slowa nie powie. ale fajnie gosc gada Very Happy ocena 6/10
=====================
Angielski
mgr. Magdalena T.
Fajna nauczyielka mozna sobie pogadac z nia, poszydzic gadac na lekcji o czym się chce.
ocena 8/10
=====================
Niemiecki
mgr. Barbara W.
Przedmiot ktorego nienawwdzie Zgrzyt Zgrzyt Zgrzyt Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad babka niedosc ze nas zanudza to jeszcze na nas narzeka czas wydaje się na niemcu plynac 5 krotnie wolniej. nie dosc ze przyszedlem z innej szkoly gdzie się uczylem anglika i mam 3 lata zaleglosci to jeszcze się mnie czepila ocena: 2/10
=====================
Religia
byl opis w temacie bez tabu
ale ostatnio ksiadz robi się normalny
ocena 4/10
=====================
WOS
Mgr. monika D.
podobnie jak pan Jan B. ma byc cisza na lekscji, jak jest za glosno to się na nas obraza i robi nam karkowki z lekscji ktorej nie bylo.
ocena 4/10
=====================
Plastyka
Mgr. Anna W.
Nudno jest na tej plastyce Zgrzyt a ja tak lubie se porysowac i poszkicowac Very Happy tematy sa nudne a ze zajalem 3 miejsce na ogolnopolsim to mi nawet 5 nie wpisala Zgrzyt "bo ty nie reprezentowales szkoly tylko Mlodziezowy dom kultury" się tlumaczy
ocena 5/10
=====================

I to wszystko ocenie sai jak tu nieoglupiec Zgrzyt Confused

Powrót do góry
Pedro93

<zawodowiec>

PostWysłany: Pią, 10 Lis 2006, 20:36    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

zajołeś 3 miejsce Very Happy WOW Shocked Gratuluje !! Smile

Powrót do góry
Sandro

<bad user>

Obecnie zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Sob, 11 Lis 2006, 11:16    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

pedro ale 3 miejsce w czym ??Very Happy

Powrót do góry
Pedro93

<zawodowiec>

PostWysłany: Sob, 11 Lis 2006, 14:10    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

na czyms ogolnopolskim Razz ważne że 3 miejsce Razz i skoro to z młodziezowym domem kultury to napewno nie byle konkursik, dlatego gratuluje Very Happy

Powrót do góry
Sandro

<bad user>

Obecnie zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Sob, 11 Lis 2006, 15:32    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

aaa juz wiem Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy jaka ja mam pamiec zapomnialem ze wspomnialem o tym konkrusie to byl konkurs plastyczny Very Happy

Powrót do góry
Imperator Cezar

<użytkownik>

Miasto: Wswzystkie

PostWysłany: Wto, 14 Lis 2006, 22:14    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o moją szkołę to jest OK ale jesli o nauczycieli to już jest różnie zacznę moze od najleposzego moim zdaniem Faceta od Historii. (Nie dlatego ze lubi e ten przedmiot)Zawsze jakieś fajnego teksta zapuści. A jak się rozkręci to takie gadki odnosnie tematu daje ze smocza wazka nie siada :DMatematyca. Hm Nauczycielka OK ale przedmiot do kichy.Ale zawsze można się z nią dogadać. Kobita od Anglika. Hm uczyć to ona nie potrafi, ale fajne robi lekcje. Pozatym to nbasz wychowawca. WF. To przedmiot ktorego ewidentnie nie nawidze, no mopze jak na silke pójdziemy ale facet to straszny bobek. Kazdego znasz zbeszta swoim tekstem w stylu "Chrzanowski Regulamin: §1 pkt. 7!!" A sam nie potrafi grać. Wogule co on Robi w tej robocie. Na moje oko gosc dobie już 50-tki. To by byli ci wazniejsi. Reszty nie chce mi nsię opisywać.

Powrót do góry
Patex

<bywalec>

Obecnie zbanowany
Miasto: a co cie to obchodz

PostWysłany: Pon, 25 Gru 2006, 00:09    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

U mnie w szkole na jest tak

Np na matematyce nie ma niezapowiedzianych kartkowek...Jak ktos cos do kogos powiedzial na poczatku roku ta (Nauczycielka) Odrazu powiedziala ze kartkowki beda co lekcje. Jak my je piszemy to ona w tym czasie Idzie do dyrektora (To jej kochanek Very Happy). Ocenia nas tak ze jak ja mialem 10/12 pkt dostalem 3 z dwoma

Z historii jest spoko. Mam kilkanasie piatek 2 czworki i teraz 1 3 bo kilka dat pomylilem.

Tylko ze ta z historii pracuje jeszce w bibliotece szkolnej i jak z lekcjii się nie mzoe przyczepic to tam cie czepia. Wypozyczylem lekture. Dala mi Jakiegos lachmana a jak oddalem zglosila do dyrektoa ze ksiazke zniszczylem i musailem odkupic). Kupilem zeby się odczepila Ksiazke ze dwie dychy (Tamta byla za 8 zl) To powiedziala ze to nie taka.

Z techniki najlepszy koles.Mowi teksty typu "To dzisjaj sobie bzykniemy taki temacik", "Bardzo dobrze trzy plus" "Dzisjaj ladna pogoda to usmiech dziewiatka (Numery się zmieniaja)" Albo jak pyta do odpowiedzi to "Dzisjaaaj sympatyczny numer x Paaaaaatryk Modl....iiii Polskaa Smile"
I wogole mocny jest

Od polskiego normalna, Od wfu (W 95% gramy w pilke nozna) Jak ktos nie trafi w bramke czy cos takiego to drze się. "Osle pilki nie widzisz". Jak gra z nami wszyscy proboja go mieszac itd.

Od muzyki tez

Od plastyki normalna, Tylko ze co lekcje mowi do mnie "Patryk, ty przygotowany ???. No normalnie jestem w szoku" Bo rok temu chyba ani razu nie bylem.
Od religii spoko.

Reszte opisz potem

Powrót do góry
Butman

<znajomy>

Zakaz pisania
Miasto: Bastion i Necro

PostWysłany: Pon, 25 Gru 2006, 21:18    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ja mam dysgrafię, przez co nauczyciele muszą zrozumieć, że nie potrafię np. ładnie zrobić prace na plastyke. Ostatnio babka na technice sprawdzała mi zeszyt z pisma technicznego i dostałem 4+ , a pismo wyglądało srednio Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Centrum Heroes 3 :: Forum Strona Główna -> Szkoła Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4