| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
arrtee(tm)

Miasto: ZaMeK
|
|
Przeważająca większość użytkowników to są jeszcze uczniowie, którzy od jutra zaczynają rok szkolny
Ja naszczęście w tym roku bede się z nią żegnał
Napiszcie parę słów o Waszysch szkołach  _________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej - A. Einstein
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
LaHa

Imię: Paweł
Miasto: Forteca
|
|
Moja szkoła ... wredna buda śmieszny ochroniaz którego biją dziewcyny (nie mówie o qmplach) sprzątaczki wyzywane od dziwek i koceni 1'roczni
Nie, ze się chwale ...  Ogólnie szkoła jest spox (tzn personel nie bardzo ale ludzie looz) _________________ Nie sugeruj się postem wyżej, został napisany przez kompletnego idiotę . Zaufaj mi .
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simonko

Obecnie zbanowany Dołączył: 19 Sie 2006 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 6 Posty: 298
Imię:
Miasto: Bastion :D Nekro ;] Zamek
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kuba

Miasto: Bastion
|
|
A ja dopiero jutro idę do szkoły
Choć jest to dopiero 2 gimnazjum. Przed chwilą skończyłem przepisywać lekcje _________________ moja jest tylko racja <hańba! buuuu!>
i to święta racja <hańba!>
bo nawet jeśli jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza <hańba! buuuu!>
ŻE WŁAŚNIE MOJA RACJA JEST RACJA NAJMOJSZA!
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzyżowiec

Miasto: Zamek Bastion Nekropolia
|
|
Ale szkoda że szkoła już się zaczeła. No cóż zrobić poprostu musze chodzić nie mam na to wpływu. _________________
"Naprzód moim wojownicy naprzód do zwycięstwa" - Arthas po zniszczeniu zewnętrznej bramy do Silvermoon.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
CHICO

Miasto: bastion no i zamek
|
|
| LaHa napisał: | Moja szkoła ... wredna buda śmieszny ochroniaz którego biją dziewcyny (nie mówie o qmplach) sprzątaczki wyzywane od dziwek i koceni 1'roczni
Nie, ze się chwale ... Ogólnie szkoła jest spox (tzn personel nie bardzo ale ludzie looz) |
to macie zabewe w wyzywanie łłłłaaaałłłł kozacy jestescie jak diabli
tak robicie bo niemoga wam nic zrobic ale gdyby mozna bylo bic uczniow to byscie byli potulni jak baranki a wiec prosze cie niekozacz tak bo to jest smieszne haha
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nagash

Miasto: Nekropolia
|
|
Ja jestem w pierwszej klasie LO szkola spoko fajni ludzie, nauczyciele tez. _________________ Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzyżowiec

Miasto: Zamek Bastion Nekropolia
|
|
Wital w klubie ja też zacząłem naukę w LO nr.4 w Gdańsku Nowym Porcie. _________________
"Naprzód moim wojownicy naprzód do zwycięstwa" - Arthas po zniszczeniu zewnętrznej bramy do Silvermoon.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
LaHa

Imię: Paweł
Miasto: Forteca
|
|
| CHICO napisał: | | LaHa napisał: | Moja szkoła ... wredna buda śmieszny ochroniaz którego biją dziewcyny (nie mówie o qmplach) sprzątaczki wyzywane od dziwek i koceni 1'roczni
Nie, ze się chwale ... Ogólnie szkoła jest spox (tzn personel nie bardzo ale ludzie looz) |
to macie zabewe w wyzywanie łłłłaaaałłłł kozacy jestescie jak diabli
tak robicie bo niemoga wam nic zrobic ale gdyby mozna bylo bic uczniow to byscie byli potulni jak baranki a wiec prosze cie niekozacz tak bo to jest smieszne haha |
Czlowieku (?) zastanów się co mówisz a później to ewentualnie napisz ... Ja jestem klasą profilowaną - siatkarską i mi mogą zrobić duzo. Gdyby można było bić uczniów W szkolę tylko 4-5 osob z grona pedagogicznego bylo by wstanie mnie pobic (3 w-f'istow i facet od WOS i Histori) wiec to by nic nie dało. A pozatym po kiego się wypowiadasz i zarzucasz mi coś ? Ja napisałem co jest u nas w szkolę a ze ty całą szkołe traktujesz jako młodziesz i wszyscy według Ciebie robia tak samo to jests biednym czlowiekiem .... naprawde. _________________ Nie sugeruj się postem wyżej, został napisany przez kompletnego idiotę . Zaufaj mi .
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Qbba

Imię: zgaduj zgadula ==
Miasto: Lochy
|
|
zgadzam się z LaHa... żałosne
Nagash edit: Koniec kłótni następne posty niech trzymają się tematu.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pedro93

Miasto: !! FORTECA !!
|
|
Moje gim jest pełne żuli i fajnych lasek  (fajna mieszanka  )
całe menelstwo zbiera się pod szkołą bo my w szkole mamy 4 piętra ale z, jakby pustym środkiem (jak na zamkach takie jakby podwórko po środku, tyle że u nas jest zamiast podwórka sala gimnastyczna na jedno piętro) więc widać co się dzieje wszędzie a nietoperze nie dają spokoju, wszędzie ich pełno. niektóre nietoperki fajne jak ksiadz biolog czy facetka od anglika ale są też stare gargule  budują nam teraz nową sale gimnastyczną (pół boja zburzyli bo stawiają galerie  ) i mało miejsca na w-f'y więc gramy w pingla albo łaczymy z 2 całe klasy na malutkiej sali. Ogolnie to wtej szkole jestem 3 mieski więc wiecej powiedzieć nie moge.
Pzdr.
ps.nietopery i gargule to nauczyciele oczywiście  _________________ "Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy dobrze, jak bym pragnął ; a mniej niż połowę z was lubie o połowe mniej, niż zasługujecie"-
Bilbo do gości podczas przyjęcia urodzinowego
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Qbba

Imię: zgaduj zgadula ==
Miasto: Lochy
|
|
Jak ja bym chciał być rok starszy i być teraz z wami w klasie... qrde Jęcuś, Żyła, Ty to była ekipa fajna... a jakie odjazdy były... (LOLUŚ  ) brakuje mi was.
U m,nie w jedynce dodupnie... nowa typa od religii.... mieliscie farta jesteście ostatnim rocznikeim która jej uniknęła. szczęście że jestem chory moge se odpocznąć troche 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandro

Obecnie zbanowany Dołączył: 23 Wrz 2006 Zakaz pisania Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 3 Posty: 462
Miasto: Nekropolis
|
|
to ja opisze moja najdziwniejsza szkole a w szczegolnosci nauczycieli ktorzy mnie ucza (nie bede wymienial nazwisk)
to lece przedmiotami
======================
Język Polski:
Mgr. Iwona S. - spoko nauczycielka, najlepsza polinonistka jaka spotkalem w moim 14 letnim lazeniu po tym swiecie. Lekcje z nia to przyjemnosc, ciekawie prowadzone. ocena 9/10
======================
matma
mgr. Stanisław K. (pseudo CHuck Norris )
fajny gosc ma swoje odzywki (moj wychowawca) a co do tego jego pseudo to dlatego poniewaz gosc jest calkiem podobny do chucka i dyrek go raz na korytarzu nazwal tak. ocena 7/10
======================
Historia
Mgr. Wieslaw K.
Kolejny fajny nauczyciel nie wazne co się powie u niego przy pytaniu zawsze się dostanie 5 ale zawsze trza cos powiedziec 1 bylem u dyra za to ze z kumplami wzileismy jednego goscia za rece i nogi jak nasz historyk byl w klasie i zesmy jego lbem walili w drzwi (nie lbem nauczyciele naturalnie). Na lekcji nic nie slychac tylko t6o jak szydzimy se i zadajem,y mu glupie pytania typu: "a ma pan brata w palestynie"
ocena 8/10
======================
Biologia
mgr Barbara K.
No z nia na lekcjach nie jest tak fajni8e jak wyzej. ma byc cisza, nie mozna nic robic i woogole, ale my wykorzystujemy okazje i jak ona cos powie my musimy cos dopowiedziec. ocena 6/10
======================
Chemia
mgr Stanislawa G.
Niestety zeby opisac all nauczycieli trzeba tez chemiczke  . oglupiec mozna co tydzien kartkowka i polowa wiedzy na dopa jak ostatnio dalad takie zadanie ze wszystkim wydzedl taki sam wynik i bylo zle. ja mialem ztej kartkowki 4,5 / 10 pkt i mialem +1  nie dala mi =2  . ocena 3/10
======================
Fizyka
Tu tez moj wychowawca
=====================
Gegra
Mgr. Halina K.
Ma byc tez cisza na lekcji, jest tylko 1 bz. nie ma np. co chwila kartkowka ale szyda jest. ocena 5/10
======================
WF
mgr Piotr T.
Nawet fajny gosc ale to wszystko zalezy w jakim jest nastroju 6/10
======================
Informa
Mgr. Dorota Ch.
Fajna nauczycielka, w tym roku mi się zmienila nauczycielka informy z takiej beznajdziejnej babki wlasnie na ta, siedzimy se ciagle na necie i woogole. ocena 8/10
=====================
Technika
Jan. B
TO najstraszniejszy nauczyciel w szkole. Podczas lekci jest taka cisza w klasie ze nikt slowa nie powie. ale fajnie gosc gada  ocena 6/10
=====================
Angielski
mgr. Magdalena T.
Fajna nauczyielka mozna sobie pogadac z nia, poszydzic gadac na lekcji o czym się chce.
ocena 8/10
=====================
Niemiecki
mgr. Barbara W.
Przedmiot ktorego nienawwdzie  babka niedosc ze nas zanudza to jeszcze na nas narzeka czas wydaje się na niemcu plynac 5 krotnie wolniej. nie dosc ze przyszedlem z innej szkoly gdzie się uczylem anglika i mam 3 lata zaleglosci to jeszcze się mnie czepila ocena: 2/10
=====================
Religia
byl opis w temacie bez tabu
ale ostatnio ksiadz robi się normalny
ocena 4/10
=====================
WOS
Mgr. monika D.
podobnie jak pan Jan B. ma byc cisza na lekscji, jak jest za glosno to się na nas obraza i robi nam karkowki z lekscji ktorej nie bylo.
ocena 4/10
=====================
Plastyka
Mgr. Anna W.
Nudno jest na tej plastyce  a ja tak lubie se porysowac i poszkicowac  tematy sa nudne a ze zajalem 3 miejsce na ogolnopolsim to mi nawet 5 nie wpisala  "bo ty nie reprezentowales szkoly tylko Mlodziezowy dom kultury" się tlumaczy
ocena 5/10
=====================
I to wszystko ocenie sai jak tu nieoglupiec  _________________ "Nie możesz pokonać Śmierci"
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pedro93

|
|
zajołeś 3 miejsce  WOW  Gratuluje !!  _________________ "Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy dobrze, jak bym pragnął ; a mniej niż połowę z was lubie o połowe mniej, niż zasługujecie"-
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandro

Obecnie zbanowany Dołączył: 23 Wrz 2006 Zakaz pisania Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 3 Posty: 462
|
|
pedro ale 3 miejsce w czym ??  _________________ "Nie możesz pokonać Śmierci"
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pedro93

|
|
na czyms ogolnopolskim  ważne że 3 miejsce  i skoro to z młodziezowym domem kultury to napewno nie byle konkursik, dlatego gratuluje  _________________ "Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy dobrze, jak bym pragnął ; a mniej niż połowę z was lubie o połowe mniej, niż zasługujecie"-
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandro

|
|
_________________ "Nie możesz pokonać Śmierci"
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Imperator Cezar

Miasto: Wswzystkie
|
|
Jeśli chodzi o moją szkołę to jest OK ale jesli o nauczycieli to już jest różnie zacznę moze od najleposzego moim zdaniem Faceta od Historii. (Nie dlatego ze lubi e ten przedmiot)Zawsze jakieś fajnego teksta zapuści. A jak się rozkręci to takie gadki odnosnie tematu daje ze smocza wazka nie siada :DMatematyca. Hm Nauczycielka OK ale przedmiot do kichy.Ale zawsze można się z nią dogadać. Kobita od Anglika. Hm uczyć to ona nie potrafi, ale fajne robi lekcje. Pozatym to nbasz wychowawca. WF. To przedmiot ktorego ewidentnie nie nawidze, no mopze jak na silke pójdziemy ale facet to straszny bobek. Kazdego znasz zbeszta swoim tekstem w stylu "Chrzanowski Regulamin: §1 pkt. 7!!" A sam nie potrafi grać. Wogule co on Robi w tej robocie. Na moje oko gosc dobie już 50-tki. To by byli ci wazniejsi. Reszty nie chce mi nsię opisywać. _________________ Veni Vedi Vici
Alea iacta est
civis pacem parrabellum
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patex

Obecnie zbanowany Dołączył: 20 Gru 2006 Pochwał: 1 Posty: 127
Miasto: a co cie to obchodz
|
|
U mnie w szkole na jest tak
Np na matematyce nie ma niezapowiedzianych kartkowek...Jak ktos cos do kogos powiedzial na poczatku roku ta (Nauczycielka) Odrazu powiedziala ze kartkowki beda co lekcje. Jak my je piszemy to ona w tym czasie Idzie do dyrektora (To jej kochanek  ). Ocenia nas tak ze jak ja mialem 10/12 pkt dostalem 3 z dwoma
Z historii jest spoko. Mam kilkanasie piatek 2 czworki i teraz 1 3 bo kilka dat pomylilem.
Tylko ze ta z historii pracuje jeszce w bibliotece szkolnej i jak z lekcjii się nie mzoe przyczepic to tam cie czepia. Wypozyczylem lekture. Dala mi Jakiegos lachmana a jak oddalem zglosila do dyrektoa ze ksiazke zniszczylem i musailem odkupic). Kupilem zeby się odczepila Ksiazke ze dwie dychy (Tamta byla za 8 zl) To powiedziala ze to nie taka.
Z techniki najlepszy koles.Mowi teksty typu "To dzisjaj sobie bzykniemy taki temacik", "Bardzo dobrze trzy plus" "Dzisjaj ladna pogoda to usmiech dziewiatka (Numery się zmieniaja)" Albo jak pyta do odpowiedzi to "Dzisjaaaj sympatyczny numer x Paaaaaatryk Modl....iiii Polskaa  "
I wogole mocny jest
Od polskiego normalna, Od wfu (W 95% gramy w pilke nozna) Jak ktos nie trafi w bramke czy cos takiego to drze się. "Osle pilki nie widzisz". Jak gra z nami wszyscy proboja go mieszac itd.
Od muzyki tez
Od plastyki normalna, Tylko ze co lekcje mowi do mnie "Patryk, ty przygotowany ???. No normalnie jestem w szoku" Bo rok temu chyba ani razu nie bylem.
Od religii spoko.
Reszte opisz potem
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Butman

Dołączył: 27 Wrz 2006 Zakaz pisania Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 1 Posty: 105
Miasto: Bastion i Necro
|
|
Ja mam dysgrafię, przez co nauczyciele muszą zrozumieć, że nie potrafię np. ładnie zrobić prace na plastyke. Ostatnio babka na technice sprawdzała mi zeszyt z pisma technicznego i dostałem 4+ , a pismo wyglądało srednio  _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|