| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Pentacz

Imię: Bartek
Miasto: eh jest ich dużo
|
|
Przynależność do klanu ma dostarczać dodatkowej przyjemności poprzez reprezentację i aktywną rywalizację z innymi klanami przy czym jednocześnie umożliwia duży postęp w poziomie gry.
Chciałbym abyście zwrócili uwagę na pogrubione słowa:
1. Oznacza nacisk na kontynuację waszej gry w takiej postaci, nie naukę od podstaw. Zanim tu napiszesz, proszę poznaj chociaż trochę rywalizację online np poprzez 20 ligowych spotkań.
2. Śmieszna liczba w porównaniu do innych gier, ale powiedzmy, że jeśli grasz/jesteś gotów grać średnio 8h/tyg przez 6+ miesięcy to jesteś aktywny.
Zainteresowani pisać w tym temacie, ewentualnie komuś z nas na PW lub mail (button na dole).
P.S. rekrutacja jest nieograniczona i na zawsze. Nie ważne kiedy, jeśli jesteś tu, geniuszu h3 - nasze drzwi stoją otworem:)
18.12.09 wyczyszczony, odświeżony temat _________________
rekrutacja trwa
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Psalm Mocy

Miasto: Zamek/Forteca
|
|
Witam.
Razem z dwoma kolegami często siedzimy na ventrilo i gramy w heroes 3. Na tą stronę trafiłem zupełnie przypadkowo- byłem ciekaw co da mi artefakt leżący w moim zasięgu, więc aby to sprawdzić wszedłem tutaj. Uważam tą grę za zjawiskową, nic jej nie pobije. Moja przygoda z tą grą zaczęła się bardzo dawno temu, bo aż 7 lat temu. Sam miałem wtedy 10, a wolne chwile spędzałem oczywiście na grze. Gra 8h dziennie nie jest dla mnie niczym problemowym, często siedze o wiele dłużej. Uważam, że posiadam spore doświadczenie jeśli chodzi o H3, a to dlatego że ostatnimi czasy po 10h dziennie gramy w scenariusz "Wojne Planowaną" z kolegami on-line.
Proszę o kontakt pod nr gg; 6278359
Pentacz: obgadane na gg, zostanie rozpatrzone po grach na lidze (jeśli ich ok. 20kiedyś będzie)
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arsten

Imię:
|
|
jął ekipo z czarnej bmwicy, chciałbym ja do Was przylaczyc, az nas smierc nie rozlaczy, bo przebojach w sokolach stwierdzam, ze tylko z Wami gdzies zajade, a raczej Wy ze mna :-D jestem aktywnym graczem, w tym sezonie na lh juz jakies ponad 100 gierek co by tu jeszcze, wygralem z kazdym z Was przynajmniej raz, tylko z Danytem chyba jeszcze nie, wiec grac potrafie, bedac skromnym :-D a z przywodcza lama Pentaczem mam sstaty 4;1 wiec jesli mnie nie przyjmie, to go zlinczujcie i wywalcie z klanu :-D
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emil

Miasto: Zamek
|
|
Jutro zostaniesz poddany próbie przez Daktyla i savy z gry będą podstawą dalszego działania. ;p _________________ Katsumoto: Well, they won't surrender. 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arsten

Miasto: Kraków
|
|
jak bardzo mam go zjesc?  bo sam nie wiem czy dac fory, czy nie 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m4-masterkey

Imię: Mateusz
Miasto: Tower
|
|
Tylko się nim nie udław
Podoba mi się jego optymizm 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arsten

Miasto: Kraków
|
|
połknięty w całości :-D co teraz? 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danyt

Imię: Przemek
Miasto: Zamek
|
|
Bajkopisarz, Abaddon ma konkurenta w pisaniu baśni  Moja wina, że uwierzyłem, ale i tak się za to zemszczę  Niemniej przejrzałem savy i zagrałeś good  _________________ Fuer Grissa ost Drauka
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pentacz

|
|
Arsten in. zanim wejdziesz na wewnętrzny wiedz że ten świat już nigdy nie będzie dla ciebie taki sam, raczej trochę bardziej (cenzura):D więc dobrze się zastanów, niebieska pigułka czy czerwona:) _________________
rekrutacja trwa
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daxeron

Imię: Dawid
Miasto: Forteca
|
|
Witam, trafiłem na to forum przypadkiem. Ja, wraz z kolegą chciałbym zaciągnąć się do Was. Znajomy gra w tę grę już około dziesięć lat, ja mam staż troszkę krótszy (3 lata), jednakże ogarniam tę grę również. Moim ulubionym zamkiem jest Forteca, czasami Loch. Często gadamy na programach masowej komunikacji głosowej (tj. TeamSpeak, Skype, Ventrilo) i gramy właśnie w tę grę. Zależy mi na grze, co do aktywności jestem na kompie często i jak najbardziej na takie świetne gry czas wygospodaruje, nawet więcej niż wymagacie. ;-)
Pozdrawiam _________________
~Daxeron deviantart profile

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pentacz

|
|
| Cytat: | | 1. Oznacza nacisk na kontynuację waszej gry w takiej postaci, nie naukę od podstaw. Zanim tu napiszesz, proszę poznaj chociaż trochę rywalizację online np poprzez 20 ligowych spotkań. |
Graliście coś na lidze? Pograjcie trochę przez GR (gameranger.com) do lig lub nie (legendyheroes.pl i h3.ligaheroes.pl) ...
Dodane po 43 godzinach 46 minutach:
eh widzę że coś już od dobrego roku nie ma wyjątków od reguły, że kończy się tylko na chęciach... kiepsko z tą sceną h3:/ _________________
rekrutacja trwa
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
RedRum

Miasto: Dungeon, Castle
|
|
Ech Pentaczu napisales kolesiowi jedno zdanie o GR i nie wytlumaczyles, co to jest i oczekujesz odzewu jak on jeszcze nazwy nie przetrawil ;p;p
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Girdvainis

Miasto: Losowe
|
|
Też myślałem, żeby dołączyć, ale ja bardzo słabym graczem jestem  _________________ Wszystko można i do woli,
Byle mądrze i powoli...
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pentacz

|
|
Kurcze ja nie jestem niańką dałem ładnie link gameranger.com wystarczy że ktoś sobie ściągnie i chyba od razu załapie o co biega... jeśli ta część twojej wypowiedzi to też był sarkazm, nie wyczułem:] _________________
rekrutacja trwa
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hanter

Miasto: Zamek/wrota/twierdza
|
|
a ja dołączę do akademii co mi tam
Jak coś Abaddon mnie zna...
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
franiu93

Imię: michał
Miasto: stronghold
|
|
Witam, franiu93 z tej strony. Na WoHu jestem już 4 sezon, ale pogrywałem więcej w drugim. Teraz dysponuję większą ilością czasu więc pomyślałem o dołączeniu do jakiegoś uber, super, pro klanu.  O moim skillu w hirki długo by mówić, ale najlepiej jak sami to sprawdzicie. Sejwy z gry mam na LH z ligi pro z Masterangello jakby ktoś chciał przejrzeć. Nie będę Was nękał z prośbą o grę tylko jak będziecie mieli ochotę zagrać to pamiętajcie o mnie
Dobra, GL&HF. _________________ poprosze cheesburgera bez sera
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|