| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Majer

Miasto: Bastion & Cytadela
|
|
Jako Administrator Akademii Wojny wychodzę z inicjatywa stworzenia PW (Portal War). Każdy z większych portali w Polsce wyłoniło by 5 reprezentantów i rozegralibyśmy turniej. Chodzi tylko i wyłącznie o rozrywkę i zacięta rywalizacje graczy miedzy portalowych. Obecnie pytam się was i Avlee. Co sadzicie o tym pomyśle. Na razie termin nie jest znany pytam się wstępnie by wiedzieć czy takie coś wypali.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sharpshooter

Imię: Mać :]
Miasto: Bastion
|
|
hehe, tak sobie jakiś czas temu myślałem, że można by było z wami spara zorganizować  myślę, że spokojnie znajdzie się u nas 5 kozaków do grania.. _________________ ..you can talk the game..,
but can you play the game..?
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Majer

Imię:
|
|
Bardzo mnie to cieszy dawajcie swoje sugestie i propozycje itp. bo to ma byc wspólny turniej. Ja proponuje gry na random ballance pc 2 M bez wody i podziemi jak również arenki co wy na to ?
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m@ster czaku AlkoholiCzak

Imię: Częstogniew
Miasto: Cytadela
|
|
Myśle, że to dobry pomysł na takich mapkach grać - sam kiedyś wpadłem na taki pomysł ale nie wypalił  (moja organizacja  ). Co proponuje? Ustalić regulamin itp. Oraz kto by ewentualnie pisał się na to - ja odpadam bo nie mam możliwości gry przez neta... Ale moge jakoś się przyczynić do tego turnieju..
P.S: Post nr 500  _________________ - ooo jaki ładny łańcuszek Ile za niego dałaś?
- aaa z 5 razy 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Majer

|
|
Wiec tak moim zdaniem powinni grac:
- Centrum Heroes
- Akademia Wojny
- Avlee
- Jaskinia Behemota
- Tawerna
I może jeszcze jakieś małe portale
Skład to już wy sobie ustalacie sami jak chcecie w to nie wnikam.
A regulamin chciałbym dać podobny do tego który jest w lidze WoH myślę ze większość graczy go zaakceptuje. Jak byśmy mieli grac to jeszcze nie wiem czy podział na grupy np. 5 grup po 4 osoby (1 osoba z każdego portalu) to się jeszcze pomyśli
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
DarK QrczaK

Imię: [ukryty]
Miasto: [ukryty]
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sharpshooter

Imię: Mać :]
Miasto: Bastion
|
|
no, no, to teraz czekamy na blessa od kierownictwa i zbieramy ekipę
..ja proponuję od razu mocno za mordę wziąć, jeśli chodzi o terminy gier..deadline o północy i nie ma zmiłuj, rzut monetą..reszta do obgadania, reg wohu jest ok, może małe udziwnienie i zamki/hirki losowo albo cuś.. _________________ ..you can talk the game..,
but can you play the game..?
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emil Ostatni Samuraj

Miasto: Zamek
|
|
Kurczę, zagrałbym
Mam pewien problem z przekierowaniem portów, odkąd podłączyłem kolejny komp do internetu do routera...  Jeżeli ktoś znalazł info o tym, byłbym wdzięczny.. Bo dużo już robiłem, lecz nadal nic..
A czasu mam spoooro. 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
snickers

Miasto: Forteca
|
|
Tez chetnie bym zagral  _________________ Ten, który walczy z potworami, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich... kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w ciebie..."
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mały Farciarz

Imię: Marcin
Miasto: Forty-Forty
|
|
Jeżeli można to chętnie też bym pograł , bo ominął mnie turniej aren (wiadomość doszła ale był ndst;/) Za niedługo będę miał dużo czasu. Może tym razem pokaże co umiem . _________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pentacz

Imię: Bartek
Miasto: eh jest ich dużo
|
|
widze ze 2portaliki pominięto hehe:) _________________
rekrutacja trwa
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
DarK QrczaK

Imię: [ukryty]
Miasto: [ukryty]
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Majer

|
|
2 portali tzn. ? Jesli ci chodzi o ligi to stwierdzilem ze ich nie zapraszam bo chodzi mi o strony heroesa. Aha i ja chce zeby to byl Turniej na luzie wiec np. dopuscic jakis gorszych graczy ale zabawnych ciekawych chodzi o rozrywke
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Disturbed_One TechnoViking fan

Imię: Maciej
Miasto: Lochy, Cytadela
|
|
Jeśli mnie ktoś pyta, to ja się jak najzupełniej zgadzam na wzięcie udziału w tym przedsięwzięciu przez nasze forum. Ja osobiście swojej kandydatury jako gracza nie zgłaszam, ze względu na małe ostatnio zainteresowanie grą, generalny brak czasu (nawet po sesji) i średnią wiarę we własne umiejętności po długiej przerwie
Myślę, że jeśli forumowicze uzgodnią między sobą piątkę zawodników, to nasze forum można uznać za członka turnieju, o ile dojdzie do skutku, czego organizatorom, nam i reszcie potencjalnych graczy życzę.
Pozdrawiam 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|