| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Shared

Miasto: Lochy
|
|
Piszcie w tym temacie, jakie są wasze ulubione jednostki z WOG'a (+patch "Nowe ulepszenia") Mi osobiście najbardziej przypadły do gustu "Ifryty Radżowe", ze względu na podwójną tarczę (ognia i powietrza),oraz Goryncz, który jest dobrze zrobiony i jest swego rodzaju symbolemWOG. _________________

Ostatnio zmieniony przez Shared dnia Czw, 02 Lis 2006, 18:31, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzyżowiec

Miasto: Zamek Bastion Nekropolia
|
|
Ja najbardziej lubie Kapłanów Wojny (tych strzelajacych podwójnie). Lubie jeszcze Cesarskie Meduzy. _________________
"Naprzód moim wojownicy naprzód do zwycięstwa" - Arthas po zniszczeniu zewnętrznej bramy do Silvermoon.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pedro93

Imię:
|
|
Super jest Goryncz, ale ogolnie fajnie to sąte centaury "łucznicy" zrobione i gnolo-gobliny
ps. Dzięki Shared za tę stronke z wog'iem  _________________ "Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy dobrze, jak bym pragnął ; a mniej niż połowę z was lubie o połowe mniej, niż zasługujecie"-
Bilbo do gości podczas przyjęcia urodzinowego
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
redgreen

Imię: Bartosz
Miasto: Bastion
|
|
diamentowe smoki są fajne; mają w patchu lebszy kolor  _________________ arrtee(tm) edit: Napomnieliśmy... Reklama reklamą, ale możesz postarać się o mniejszy baner
PS. Tego edita możesz sobie usunąć.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lordpiorunow

Miasto: rampart (bastion) forteca
|
|
pedro93 chodzi o sylwianskie centaury ja lubie diamentowe smoki ze wzgledu na wyglad _________________ HOMM-Hipochondryczna Organizacja Mistrzowskich Matołów
ANTIMADRISTA
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pip

Miasto: Inferno, Loch, Nekropolia
|
|
Nocne mary ze wzgledu na zdolnosc gorgon: zabijania spojrzeniem ^^
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kudłaty

Imię: Kacperek xD
Miasto: Twierdza, Wrota Żywiołu
|
|
Wilkołaki tego mi brakowało w zwykłym Heroesie. _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
erolec

Miasto: NEKRO
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
behemoth666

Imię: marcin
Miasto: twierdza
|
|
upiorny behemot jest dobry
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
redgreen

Imię: Bartosz
Miasto: Bastion
|
|
| behemoth666 napisał: | | upiorny behemot jest dobry |
witam nowego zawodnika na forum
Zgadzam się upirny behemot jest świetny, jeszcze z ten naturalny, bez poprawionego skryptu, gdize ma -100 defa i lot. Masakra. _________________ arrtee(tm) edit: Napomnieliśmy... Reklama reklamą, ale możesz postarać się o mniejszy baner
PS. Tego edita możesz sobie usunąć.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Black Alamar Strażnik Podziemia

Imię: Bartek
Miasto: Loch, Bastion i Forteca
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Akwarelek

Imię: Akwa :)
Miasto: Fortress
|
|
Oczywiście, behemot imo jest najlepszy (szkoda, ze nie mozna wyklinac  ) i wogole rozwala on wszystko w kosmos! Podwojny atak z ignorowaniem defensa i dodatkowe oddawanka + latanie = śmierć. Cholera, trudno się po pijaku w klawisze trafia  (chyba ze 100 x backspace uzywalem)
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Webzir

Imię: Piotr
Miasto: Lochy, forteca
|
|
Moją ulubioną jednostką z WoG'a są sylwiańskie centaury. Po prostu ulepszenie mojej ulubionej jednostki strzeleckiej.
Duchy też nieźle się spisują. Tylko są trochę niesprawiedliwe. Jak ktoś ma dużo jednostek pierwszego poziomu to jest prawie pewne, że przegra. (bitwę)
Nieźle też (tylko) wygląda Krwawy Smok.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zbroj

Imię: Rafał?
Miasto: Forteca
|
|
Ulubiona jednostka z Woga? Szczerze mówiąc żadna mi się nie podobała. Mają fajne zdolności ale to zwyczajne coloringi które bym ja zrobił jakbym pokombinował. _________________ Autor posta wyżej nie ma kolana.
Autor posta niżej nie ma łokcia.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SnikerS

Miasto: Twierdza
|
|
Mi się podobają gremlinołaje  Nie toć, że śmiesznie i fajnie wyglądają, to i są bardzo dobre. Może mi ktoś powiedzieć czy siła ich lodowego pocisku zależy od mocy mojego bohatera? Bo miałem u silnego herosa jednego takiego stwora i jak na jedną jednostkę pierwszego poziomu strasznie niszczył tym swoim czarem. To była jak na razie jedyna styczność z nim w mojej armii, więc nie mam porównania z jakimś słabszym bohaterem. No i fajnie to rozwiązali z jego ochroniarzami. Bronią je chyba najsłabsze jednostki jakie posiadamy, bo ja grając Bastionem, jako ochroniarzy miałem krasnoludów. Jakby tak mieć same smoczki w armii i gromadkę gremlinołajów, to może przybyłoby kilka dodatkowych gratisowych smoków  No a ogólnie mówiąc, to WOG jest kapitalny, jak się go dobrze skonfiguruje wobec własnych preferencji, to gra jest sto razy ciekawsza niż normalnie. Teraz nie wyobrażam sobie H3 bez tego dodatku 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzyżowiec

Miasto: Zamek Bastion Nekropolia
|
|
Wiesz co SnikerS wątpię żeby tak się dało że jak masz smoki to jego straż to smoki. Ale jeśli dałoby się tak zrobić to superowa jednostka. _________________
"Naprzód moim wojownicy naprzód do zwycięstwa" - Arthas po zniszczeniu zewnętrznej bramy do Silvermoon.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|