| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Który dodatek najbardziej lubicie? |
| Armageddon`s Blade |
|
9% |
[ 1 ] |
| Shadow of Death |
|
54% |
[ 6 ] |
| Wake of Gods |
|
36% |
[ 4 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 11 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Michi1234

Miasto: Inferno
|
|
Moja mała ankietka  _________________ czing czang czong majtki śćiąg 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arrtee(tm)

Miasto: ZaMeK
|
|
SoD zawiera parę ulepszeń w stosunku do AB (m. in. łączenie artefaktów  ). WoG jest przeładowany bajerkami
Dlatego bez namysłu zaznaczyłem SoD  _________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej - A. Einstein
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nagash

Imię:
Miasto: Nekropolia
|
|
I ja tak samo. Powody te co wyżej. W szczególności ulepszenia artefaktów łączonych. _________________ Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzyżowiec

Miasto: Zamek Bastion Nekropolia
|
|
tak sod zasluguje na uznanie jest lepszy niz ab ale kto nie gral w wog-a niech zaluje super gierka _________________
"Naprzód moim wojownicy naprzód do zwycięstwa" - Arthas po zniszczeniu zewnętrznej bramy do Silvermoon.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
chris975

Miasto: Forteca, Zamek
|
|
wahałem się pomiędzy SOD a WOG i w końcu nie wiem w co kliknąłem  - wog mimo zbyt wielu zbędnych bajerów ma wiele naparwde przydatncyh i ciekawych funkcji a że jest na bazie SOD to nie traci jego ulepszeń 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simonko

Obecnie zbanowany Dołączył: 19 Sie 2006 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 6 Posty: 298
Miasto: Bastion :D Nekro ;] Zamek
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Polkoś

Imię: Michał
Miasto: Zamek
|
|
Ja tam lubie AB bo sa ciekawe kampanie i nowe miasto (kiedyś bylo nowe  ). _________________ 89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sined

|
|
ja zaglosowalem na WOG  on moim zdaniem po za zbednymi opcjami ma duzo innych ciekawych funkcji. Bardzo lubilem AB i lubilem grac nowym zamkiem zywiolow. Ale wog bardziej mi się spodobal. SoD zreszta jest czescia WoGa wiec co najnowsze dla mnie najlepsze.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bolo24

Miasto: Bastion, Nekro i Twierdza
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzyżowiec

|
|
no jesli mam się zgodzic z jednym to na pewno ze jest przepakowany ale zawsze mozna wogifikowac mape i nie ustawiac opcji wog _________________
"Naprzód moim wojownicy naprzód do zwycięstwa" - Arthas po zniszczeniu zewnętrznej bramy do Silvermoon.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simonko

|
|
jak juz przedtem powiedzialem wole sod ale ab jest cool ale trudne wog tez niczego sobie choc go nie mam ale gralem u kolegi i bylo fajne  pozdro _________________ HEROES

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzyżowiec

|
|
Ja wole sod ale ab też jest super fajne są w nim kampanie. _________________
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Shared

Miasto: Lochy
|
|
Dla mnie najlepszym dodatkiem był WOG, ponieważ w bardzo znaczący sposób urozmaicił grę w porównaniu do swych poprzedników. P. S Dlaczego nie ma Heroes Chronicles?;P
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simonko

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
redgreen

Imię: Bartosz
Miasto: Bastion
|
|
ehhhh... nie wiem dlaczego wielu userów nie jest przekonanych do WoG a  tyle jest zajefajnych opcji które urozmaicają gre i ja poprawiają w wiielu stopniach( np. zbalansowanie miast) a co najważniejsze każdą z nich moża dowolnie skonfigurować. Kto zagra w WoG a i posiedzi nad opcjami trochę się nie zawiedzie i odkryjke zupełnie nowego herosa.
aha i nie grajcie w kampanie bo lansują muzg  _________________ arrtee(tm) edit: Napomnieliśmy... Reklama reklamą, ale możesz postarać się o mniejszy baner
PS. Tego edita możesz sobie usunąć.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandro

Obecnie zbanowany Dołączył: 23 Wrz 2006 Zakaz pisania Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 3 Posty: 462
Miasto: Nekropolis
|
|
ja jestem za SoD poniewaz jest w kampani ciekawa fabula  _________________ "Nie możesz pokonać Śmierci"
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lordpiorunow

Miasto: rampart (bastion) forteca
|
|
ja wole SoD choc zaden z tych dodatkow nie jest zly
wkurza mnie (choc nie ma to znaczenia na gre) brak intra  w AB kampanie sa fajne wiec truno ocenic ale jednak SoD
p.s. moj 50 post!  _________________ HOMM-Hipochondryczna Organizacja Mistrzowskich Matołów
ANTIMADRISTA
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kudłaty

Imię: Kacperek xD
Miasto: Twierdza, Wrota Żywiołu
|
|
Ja jestem za WOGiem. Dużo nowych jednostek, wiele ciekawych możliwości i dowódcy. Shadow of Death też bardzo lubię, ale brakuję mi Wrót Żywiołu i dodatkowych bajerów z Woga do których się już przyzwyczaiłem.  _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m@ster czaku AlkoholiCzak

Imię: Częstogniew
Miasto: Cytadela
|
|
Ja głosuje na SoD - łączenie artefaktów , ulepszenia względem AB (szkoda , że nie było żadnego nowego miasta w SoD) , a WoG mi się wogóle nie podoba za dużo innowacji a ja lubie prostotę rozgrywki , która znajduje się w AB i SoD. _________________ - ooo jaki ładny łańcuszek Ile za niego dałaś?
- aaa z 5 razy 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
matej64

Miasto: Forteca i Wrota Żywiołów
|
|
mi się najbardziej podoba wog ciekawe jednostki ale co mi się nie podoba że chyba wszystkie jednostki 8 lvl różnią się tylko kolorem od jednostek 7 lvl ale reszta fajna bardzo fajną funkcja jest też to że można kupować 2 budynki dziennie dlatego wybrałem in the wake of gods
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|