|
Centrum Heroes 3 - Forum
Forum poświęcone kultowej grze Heroes of Might & Magic III
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Czy jesteś za usunięciem działów o pozostałych częściach gry? |
| Tak, wszystkich |
|
33% |
[ 5 ] |
| Tak, ale tylko I, II i IV |
|
0% |
[ 0 ] |
| Tak, ale tylko V |
|
0% |
[ 0 ] |
| Tak, ale tylko wybranych (napisać w komentarzu) |
|
0% |
[ 0 ] |
| Nie |
|
66% |
[ 10 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 15 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Kuba

Miasto: Bastion
|
|
W związku z małym zainteresowaniem działami o I, II i IV części (29 postów w przeciągu półtorej miesiąca) pojawił się pomysł ich usunięcia. Ostatni post pochodzi sprzed 20 dni. Nie widzę więc sensu utrzymywania martwego forum. Nim jednak dojdzie do ich usunięcia, trzeba się spytać o przyzwolenie userów, bo to z Waszej inicjatywy te działy powstały.
Więc proszę o oddanie głosu w ankiecie i w miarę możliwości wypowiedzenie swojej opinii. _________________ moja jest tylko racja <hańba! buuuu!>
i to święta racja <hańba!>
bo nawet jeśli jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza <hańba! buuuu!>
ŻE WŁAŚNIE MOJA RACJA JEST RACJA NAJMOJSZA!
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
redgreen

Imię: Bartosz
|
|
W tylu tematach nikt od dawna nie pisał więc może je rozwalimy?
Mam nadzieje, że każdy się domyślił jaki to moim zdaniem głupi pomysl. Nawet jeżeli nikt się nie udziela to po co usuwać?  _________________ arrtee(tm) edit: Napomnieliśmy... Reklama reklamą, ale możesz postarać się o mniejszy baner
PS. Tego edita możesz sobie usunąć.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kuba

Imię:
|
|
Może niejasno się wyraziłem. Spróbuję jeszcze raz. Forumowicze chcieli działy o innych Heroesach, więc je dostali. Prawie dwa miesiące temu. I napisali w nich 29 postów na zasadzie: "ja lubię tę część, bo mam do niej sentyment." "a ja jej nie lubię, bo mnie grafika odpycha." "a właśnie ta ma klimat!" W tym temacie mogła się wywiązać ciekawa dyskusja, ale napisane zostały 3 posty.
Po co usuwać? Bo nie mają żadnej wartości, bo to było jednorazowe wydarzenie, cieszące się zainteresowaniem takim, jakie miał Kononowicz po wyborach samorządowych. Czyli że szybko wybuchło i równie szybko się skończyło. _________________ moja jest tylko racja <hańba! buuuu!>
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
redgreen

|
|
| Cytat: | | Bo nie mają żadnej wartości |
Lol... ja nie powiem posty w takich tematach jak "6 pytań" to napewno mają dużą wartość. Nie mają żadnej wartości? Gdybym był Disturbedem i bym to zobaczył to bym się troche wkurzył.
Czemu zostawiać? Po to aby nie usuwać, poto aby jak ktoś wejdzie na forum mógł zobaczyć, że jest dział o innych grach. Po to aby forum było różnorodniejsze. Po to aby sobie były, komu to szkodzi?
Bardzo głupie podejście. _________________ arrtee(tm) edit: Napomnieliśmy... Reklama reklamą, ale możesz postarać się o mniejszy baner
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kuba

|
|
6 pytań jest w off topicu.
| redgreen napisał: | | Po to aby nie usuwać, poto aby jak ktoś wejdzie na forum mógł zobaczyć, że jest dział o innych grach |
to jest forum głównie o heroesie III. wchodzący na tę stronę raczej nie oczekują innych części
| redgreen napisał: | | Po to aby forum było różnorodniejsze |
jw. forum jest poświęcone trzeciej odsłonie serii, a działy o innych grach powstały w odpowiedzi na prośby userów. Nie cieszą się ich zainteresowaniem, więc po co utrzymywać sztuczne twory? Są przecież inne fora o innych częściach serii.
| redgreen napisał: | | Po to aby sobie były, komu to szkodzi? |
To może jak się następny troll pojawi, damy mu spokój, bo komu to szkodzi? Pośmiać się przecież można.
| Cytat: | | Cytat: |
Bo nie mają żadnej wartości |
|
Zdanie wyrwane z kontekstu  _________________ moja jest tylko racja <hańba! buuuu!>
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
redgreen

|
|
Udzielam się na wielu forach i nigdzie nie ma tak (sorki za wyrażenie) twardogłowej administracji. eot z mojej strony nie mam zamiaru się bezsensownie kłucić.
Mam nadzieje, że myśląca część forum zareaguje odpowiednio. _________________ arrtee(tm) edit: Napomnieliśmy... Reklama reklamą, ale możesz postarać się o mniejszy baner
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kuba

|
|
Cóż, wolność słowa  Władzę można krytykować
Po co jednak utrzymywać coś pustego? W tych działach nie ma prawie nic. Są po to, by były, tak jak napisałeś. Więc jaki jest cel ich egzystowania? _________________ moja jest tylko racja <hańba! buuuu!>
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Salamander Mistrz Jedi

Miasto: xxxxx
|
|
Jak dla mnie sprawa jest oczywista - nie zakłada się działu, aby był, tylko aby z niego korzystać. Jak widać, nikt na korzystanie z nich nie ma ochoty.
A Ty, redgreen znowu robisz masę szumu o nic. Kiedyś najdonośniej krzyczałeś "utworzyć dział o heroes4" itd. A ile postów tam napisałeś, gdy już ten dział powstał?
Powiem Ci tylko, że policzyłem Twoje posty w działach o Heroes I, II, IV i V i napisałeś tam aż 7 postów...na 174...Natomiast w dziale o Heroes 4, który podobno jest bardzo dobry wg Ciebie, napisałeś 2 posty. Zero własnej inicjatywy, żadnego sensownego tematu się tam z Twojej strony nie doczekaliśmy. Więc po co tak się domagałeś tego działu, jak z niego nie korzystasz?
Warto też zauważyć, że na całym forum jest ok. 17,5 k postów, a te cztery działy to niespełna 200...
To tak, jak jedzenie przez dzieci - "nałóż mi dwa udka, zjem", 1,5 porcji zostaje nietknięte...
Bez sensu te Twoje marudzenie, nie ma to żadnego racjonalnego umotywowania, ale nie - trzeba sobie ponarzekać...
Pojawia się pytanie po co to usuwać - jak dla mnie nie było sensu tworzyć. Usunąć jak najszybciej, niepotrzebnie zwiększamy tylko bazę danych.
Bez sensu jest, aby coś miało być, aby było...
Ps. Gdy te działy zostaną usunięte (oby), to zawsze możesz wylać swoją frustrację w odpowiednim miejscu, a nie zaśmiecać całego forum poprzez swoje nastroje...  _________________ Ein Welt => ein Meister => Salamander
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
redgreen

|
|
| Cytat: | | A Ty, redgreen znowu robisz masę szumu o nic. Kiedyś najdonośniej krzyczałeś "utworzyć dział o heroes4" itd. A ile postów tam napisałeś, gdy już ten dział powstał? |
Tyle, ze ja chciałem forum z prawdziwego zdarzenia tak jak jest w h3, a nie jedno subforum z jednym, działem. Wcale się nie dziwie, że ludzie tam nie piszą, gdyby do h3 było też 1 subforum to nikt by też niepisał.
Zawsze lepiej topic zostawić - forum będzie bogatsze, a nie takie zamknięte myślenie: rozpieprzyć, nikt nie pisze, po co to komu.
Nie kapuje takiego nastawienia. _________________ arrtee(tm) edit: Napomnieliśmy... Reklama reklamą, ale możesz postarać się o mniejszy baner
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kligor16

Miasto: Lochy
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Black Alamar Strażnik Podziemia

Imię: Bartek
Miasto: Loch, Bastion i Forteca
|
|
| Salamander napisał: | | Usunąć jak najszybciej, niepotrzebnie zwiększamy tylko bazę danych. |
A może lepiej wyczyścić kosz? A może Twoje nastawienie wynika z tego, że nie grałeś w starsze części?
| Salamander napisał: | | Gdy te działy zostaną usunięte |
Na razie nie masz podstaw do takich założeń...
Oczywiście jestem za zostawieniem tych działów w spokoju, argumentacja taka jak poprzednicy. _________________
http://wbattlecry.mojeforum.net - zapraszam na forum o Warlords Battlecry
CHELSEA FOREVER!
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Salamander Mistrz Jedi

|
|
| Black Alamar napisał: | | A może lepiej wyczyścić kosz? A może Twoje nastawienie wynika z tego, że nie grałeś w starsze części? |
Ty masz takie możliwości, ja nie. Nie rozumiem Twojego zarzutu...
Ty grałeś w starsze części, a i tak się w adekwatnych działach nie wypowiadasz...
| Black Alamar napisał: | Na razie nie masz podstaw do takich założeń...
|
Mam pytanie: masz klapki na oczach czy może Twoja tendencyjność jest już tak perfidna?
Przeczytaj następny wyraz, który znajduje się po spacji i otwarciu nawiasu - tak, ten wyraz dotyczy tego, co raczyłeś chwycić w cytat. Tylko dlaczego pominąłeś tamto? Przecież, nie pisałbym tego w nawiasie, gdyby było nie istotne...
Szczerze chciałbym wierzyć, że to tylko problemy ze wzrokiem... _________________ Ein Welt => ein Meister => Salamander
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Black Alamar Strażnik Podziemia

Imię: Bartek
Miasto: Loch, Bastion i Forteca
|
|
| Salamander napisał: | | Black Alamar napisał: | | A może lepiej wyczyścić kosz? A może Twoje nastawienie wynika z tego, że nie grałeś w starsze części? |
Ty masz takie możliwości, ja nie. Nie rozumiem Twojego zarzutu...
Ty grałeś w starsze części, a i tak się w adekwatnych działach nie wypowiadasz... |
Z samym sobą raczej nie mogę rozmawiać...
| Salamander napisał: | Mam pytanie: masz klapki na oczach czy może Twoja tendencyjność jest już tak perfidna?
Przeczytaj następny wyraz, który znajduje się po spacji i otwarciu nawiasu - tak, ten wyraz dotyczy tego, co raczyłeś chwycić w cytat. Tylko dlaczego pominąłeś tamto? Przecież, nie pisałbym tego w nawiasie, gdyby było nie istotne... |
Napisałeś jedynie "oby"... Czyli można odebrać, że już prawie jest to dla Ciebie przesądzone. Mogłeś napisać np. "Jeżeli te działy zostaną usunięte"...
| Salamander napisał: | | Szczerze chciałbym wierzyć, że to tylko problemy ze wzrokiem... |
Bardzo śmieszne  _________________
http://wbattlecry.mojeforum.net - zapraszam na forum o Warlords Battlecry
CHELSEA FOREVER!
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Salamander Mistrz Jedi

|
|
| Black Alamar napisał: | | Z samym sobą raczej nie mogę rozmawiać... |
Póki co, 5 osób nie chce usuwać tych działów... Tak wynika z ankiety. A Ci wszyscy maruderzy, prezentują w tych działach podobną aktywność do Twojej...
| Black Alamar napisał: | | Napisałeś jedynie "oby"... Czyli można odebrać, że już prawie jest to dla Ciebie przesądzone. Mogłeś napisać np. "Jeżeli te działy zostaną usunięte"... |
"Gdy te działy zostaną usunięte (oby) <=> "Oby te działy zostały usunięte, wtedy..."
Czy to jest niezrozumiałe/nielogiczne?
| Black Alamar napisał: | | Bardzo śmieszne Zgrzyt |
No właśnie w tym problem, że tutaj się za bardzo nie ma z czego śmiać. _________________ Ein Welt => ein Meister => Salamander
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m@ster czaku AlkoholiCzak

Imię: Częstogniew
Miasto: Cytadela
|
|