| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Pedro93

Miasto: !! FORTECA !!
|
|
Mam pomysł a właściwie pytanko... możecie nie pamiętaćale jaki w przybliżeniu był wasz najlepszy wynik po wygranym scenariuszu ja niepamiętam wiem że miałem krzyżowca.
ps.uważam to za dobry pomysl można tak porównać mniej więcej nasze umiejętności  jeśli ktoś może mógł by oprócz wyniku podać też mape
Pzdr.
arrtee(tm) edit : zmieniłem trochę temat ponieważ "pomysł" nie za bardzo odzwierciedla treści tego postu _________________ "Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy dobrze, jak bym pragnął ; a mniej niż połowę z was lubie o połowe mniej, niż zasługujecie"-
Bilbo do gości podczas przyjęcia urodzinowego
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Shared

Miasto: Lochy
|
|
Mój rekord to 488pkt, ranga Archanioł, mapa: "Klucz do zwycięstwa".
P. S Jeśli ktoś chce "śrubować" rekordy, to polecam właśnie tę mapę, oraz swoją własną, zrobioną w edytorze  . _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Baron

Imię:
Miasto: Żywioły i Twierdza
|
|
446 Archaniol BEZ KODOW ani niczego takiego 3 razy zaliczylem ale na malych mapach I W PIERWSZEJ GRZE GDY NIE ZNALEM MAPY!!!
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzyżowiec

Miasto: Zamek Bastion Nekropolia
|
|
No ja się nie popisze ale miałem rangę dżin z 356pkt. ale nie pamiętam mapy. _________________
"Naprzód moim wojownicy naprzód do zwycięstwa" - Arthas po zniszczeniu zewnętrznej bramy do Silvermoon.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
redgreen

Imię: Bartosz
Miasto: Bastion
|
|
Władca Mroku na w poszukiwaniu zemsty na królu _________________ arrtee(tm) edit: Napomnieliśmy... Reklama reklamą, ale możesz postarać się o mniejszy baner
PS. Tego edita możesz sobie usunąć.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Boos

Miasto: Twierdza, Lochy
|
|
Ja miałem ostatnio trochę przerwy w grze, ilości punktów nie pamiętam lecz rangę archanioł a map to było kilka 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
DarK QrczaK

Imię: [ukryty]
Miasto: [ukryty]
|
|
A te rangi sa jakies dziwne...Non stop archaniol i jakos okolo 450-470 przy grze długiej i dawalem fory kompowi.
A gorszy wynik mialem jak na szybko bez forow przeszedlem Piec pierscieni 3 miechy i nizszy wynik od tego co gralem 5 lat temu 10 miechow.... _________________ http://www.liga.legendyheroes.webd.pl/
Polska liga heroes III i V
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandro

Obecnie zbanowany Dołączył: 23 Wrz 2006 Zakaz pisania Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 3 Posty: 462
Miasto: Nekropolis
|
|
w kampani powrot nekromanty dostalem range "czarny smok" _________________ "Nie możesz pokonać Śmierci"
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Shared

Miasto: Lochy
|
|
| Sandro napisał: | | w kampani powrot nekromanty dostalem range "czarny smok" |
"Bunt Nekromanty"
Ja ostatnio zdobyłem 495 pkt, ranga "Archanioł" mapa - oczywiście Klucz do Zwycięstwa .
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pedro93

Miasto: !! FORTECA !!
|
|
| DarK QrczaK napisał: | A te rangi sa jakies dziwne...Non stop archaniol i jakos okolo 450-470 przy grze długiej i dawalem fory kompowi.
A gorszy wynik mialem jak na szybko bez forow przeszedlem Piec pierscieni 3 miechy i nizszy wynik od tego co gralem 5 lat temu 10 miechow.... |
skoro grales duzej to pewnie miales silniejszego bohatera i wiecej mapy odkryles a te czynniki wchodza w punktacjie
a ja się nie moge wybic od krzyżowca- ciągle jak przechodze to krzyżowca mam- teraz jak patrze w wyniki to sami krzyżowcy, buu ;( _________________ "Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy dobrze, jak bym pragnął ; a mniej niż połowę z was lubie o połowe mniej, niż zasługujecie"-
Bilbo do gości podczas przyjęcia urodzinowego
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lordpiorunow

Miasto: rampart (bastion) forteca
|
|
archaniol,479 pkt,klucz do zwyciestwa _________________ HOMM-Hipochondryczna Organizacja Mistrzowskich Matołów
ANTIMADRISTA
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Halucyn

Imię: Krystian
Miasto: losowe
|
|
Klucz do zwycięstwa - hydra haosu - 380
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Solmyr92

Imię: Krzysiek
Miasto: Forteca
|
|
Klucz do zwyciestwa ;Tytan _________________ "Dijkstra przypomniał sobie słowa Esterada w Tretogorze, gdy nadsłuchiwał kroków morderców nadchodzących ze wszystkich stron, wszystkimi korytarzami zamku."
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sharpshooter

Imię: Mać :]
|
|
Mój max to 446 pkt (archanioł) na planszy Huzia na wikinga..i byłbym z niego całkiem zadowolony gdybym nie zobaczył Waszych wyników
Oświeciło mnie dopiero, gdy za pomocą zapodanego przez Qlaza kalkulatora zobaczyłem jak cenne w ostatecznym rozrachunku jest zdobycie graala..
poziom łatwy (80%) - dodatkowo 20 pkt
poziom normalny (100%) - 25 pkt
poziom trudny (130%) - 32 pkt
poziom ekspert (160%) - 40 pkt
poziom niemożliwy czy jakośtak (200%) - dodatkowo aż 50 pkt!
(..ja oczywiście tak czasochłonnym i upierdliwym zajęciem jak jego poszukiwania się nie hańbiłem  )
Natomiast ukończenie rozgrywki o dwa tygodnie szybciej daje dodatkowo aż......2 pkt
I to jest zapewne odpowiedź na wątpliwości Dark Qrczaka..
Poza tym (to wiedziałem z własnego doświadczenia) można zapomnieć o dobrym wyniku grając na poziomie niższym niż te 200%...Na ekspercie (160%) maksymalny wynik to 400 pkt, czyli coś w okolicach arcydiabła,może czarnego smoka..
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szmeto

Imię: Tomek
Miasto: Lochy, Nekropolis
|
|
Dawno nikt tu nie pisal, więc ja się pochwalę  . Ja ostatnio nabiłem wynik 484pkt. na random XL-ce  , ale oczywiście wszystko prawidłowo i bez oszustw  _________________ Z uśmiechem panowie, z uśmiechem – nie wypadać z roli!
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
BoW

Imię: Maciek
Miasto: Zamek
|
|
287 pkt. Rock-Huzia na wikinga
a czo
ja nie gram w Heroes na wyniki _________________ Chelsea Rulezz
Zamek>>>>Bastion>Inferno=Twierdza>Nekropolis>Forteca=Loch>>>
Cytadela>>>Wrota Żywiołów
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Artius

Miasto: NEKRO, BASTION
|
|
Mój rekord to 488pkt, ranga Archanioł, mapa Mandate of haven _________________ Mój avatar przedstawia kakashiego z Naruto.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mendoza

Miasto: NEKROPOLIS
|
|
Ja muszę przyznać,że mało miałem pkt,ale to wszystko dlatego,że mi się nigdy nie chce grać do końca i opuszczam grę. A mój rekord na takiej zasadzie to tylko 302 pkt. _________________ Watch your back living corpse...The Lord of the Darkness`s comin
Ostatnio zmieniony przez Mendoza dnia Czw, 12 Lip 2007, 14:54, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sharpshooter

Imię: Mać :]
|
|
To i ja się przypucuję
Za radą Shareda zagrałem w Klucz do zwycięstwa, wynik - 488..,ale cenniejsze dla mnie było ukończenie Barbarzyńców na 200%, wynik - 434..To tyle. 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mikael

Obecnie zbanowany Dołączył: 27 Cze 2007 Pochwał: 3 Posty: 122
Miasto: Bastion,Nekro
|
|