Centrum Heroes 3
 Album   FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Centrum Heroes 3 - Forum
Forum poświęcone kultowej grze Heroes of Might & Magic III

WoG - problem z save'ami!!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Centrum Heroes 3 :: Forum Strona Główna -> WoG & Heroes Chronicles
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Blade

<prawie jak user>

Miasto: Bastion

PostWysłany: Pon, 11 Lut 2008, 15:26    Temat postu: WoG - problem z save'ami!!!
Odpowiedz z cytatem

Przeglądałem wszystkie tematy związane z tym dodatkiem, ale nie znalazłem takiego, w którym ktoś poruszyłby ten problem. Mianowicie nie działają mi save'y w dodatku. Grałem raz sobie w jakąś mapę z sieci. Najpierw trochę ją przerobiłem opcjami WoG-a. Gram sobie i zapisuję. Próbuję wczytać i w połowie ładowania paska postępu wywala mnie do Windows. Drugi raz zagrałem w tę mapę i tym razem na czysto, jak zwykłą mapkę do Shadow Of Death. I powtórka: nie mogę załadować. I jest tak ze wszystkimi mapkami, tymi oryginalnymi też i losowymi. Może ktoś zna ten problem i wie jak rozwiązać. Mam Złotą Edycję Heroes III (kupiona w extra Klasyce NEXT - Saga Heroes I-III). Pomocy!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
gembok

<prawie jak user>

Imię: adam
Miasto: Bastion

PostWysłany: Sro, 27 Lut 2008, 16:37    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Chyba jak grasz w sieci nieda się zapisać stanu gry musiałbyś chyba grać z tą samą osobą

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Centrum Heroes 3 :: Forum Strona Główna -> WoG & Heroes Chronicles Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1