| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kudłaty

Imię: Kacperek xD
Miasto: Twierdza, Wrota Żywiołu
|
|
Pierwsze pytanie czy lubicie tą grę? (raczej każdy o niej słyszał) Mi osobiście się bardzo podoba. Moje ulubione części to Worms World Party i Worms 3D (inne też są spox). Zarąbiście w tą grę gra się przez neta. Polecam.  _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adams

Miasto: Zamek & Nekro
|
|
ja kiedyś grałem w Wormsy World Party a teraz gdzies mi się ta płytka poniewiera
banan & latająca owca RLZ  _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m@ster czaku AlkoholiCzak

Imię: Częstogniew
Miasto: Cytadela
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adams

|
|
najlepsza jazda jest wtedy jak ustawiasz sobie gierke na wszyściutkie bronie i wtedy rozpoczyna się ostra jatka  _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kudłaty

|
|
Moją ulubioną bronią też jest święty graal, ale lubie także palnik. Widze, że jak narazie to dosyć to popuralny temat, chyba ze względu na późną godzinę.  Wormsy są gitas! _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adams

|
|
wiesz dla innych ta gierka jest banalna i dziecinna, ale ja lubie w nią zagrać po pierwsze mozna się zrelaksować i posmiać, a po drugie mozna się przy niej nieźle rozerwać
PS też nigdy nie grałem w nią przez neta może czas zacząć? zobaczymy _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Inalian

Miasto: Nekropolis
|
|
Swego czasu mocno się grało. Nawet przez neta (2 robaki na 6 z początkującymi  ).
Nie lubię grać na wszystkie bronie, bo rozgrywka jest bez sensu.
Strzelba, lina, dynamit i kij baseballowy - mistrzowie "one shot one kill" 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adams

|
|
masz racje ze wszystkimi broniami się zbyt łatwo gra raz na jakis czas zagrać nawet na jaja żeby wormsy się nie przynudziły, a co do tego co powiedziałeś grając z naprawde ograniczoną ilością broni stajemy się coraz lepszymi graczami a na wyliminowanie innego gracza nie potrzebujemy juz np. nalotu tylko shoutguna  _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Inalian

Miasto: Nekropolis
|
|
Nalot sluży wyłącznie do niszczenia trudno dostępnego przeciwnika
A w grale, banany i wszelkiej maści zwierzęta się nie bawię. Bo co to za zabawa gdy po 3 turach nie ma większości planszy.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kligor16

Miasto: Lochy
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adams

|
|
| Kligor16 napisał: | ahh... pamieta się te stare dobre czasy kiedy to się gralo w heroesa i wlasnie w wormsy. najbardziej mi się podoba world party i armagedon a te stare wersje tez wymiatają. niestety mysle z te nowe wersje 3d to dno i popsuly caly klimat wormsow najbardziej ze wszystkich broni lubialem banana i armagedon a latająca owieczka,swięty granat,kij baseballowy i lina tez wymiataly |
nawiązując do tego co powiedziałeś worms world party i armagedon mógł grac każdy bo nie musiało się zbytnio wytęrzać głowy co do klawiszologii itp. ale np. w wormsach 3D grafika nie jest taka bardzo dobra i jeszzce problem z poruszaniem się w pewnych momentach także lepiej popykac sobie s wtarsze wersje niż w nową (chyba że ktoś ma dobre pojęcie) _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kudłaty

|
|
| Kligor16 napisał: | ahh... pamieta się te stare dobre czasy kiedy to się gralo w heroesa i wlasnie w wormsy. najbardziej mi się podoba world party i armagedon a te stare wersje tez wymiatają. niestety mysle z te nowe wersje 3d to dno i popsuly caly klimat wormsow najbardziej ze wszystkich broni lubialem banana i armagedon a latająca owieczka,swięty granat,kij baseballowy i lina tez wymiataly |
Nie wiem może jestem jakimś odmieńcem, ale mi się podobają wersje 2D i 3D. Każda ma swój klimat. Chociaż wszystkie Wormsy 2D mają to coś. Ja gram na z miane raz w te raz w te. Chodź muszę przyznać grywalność lepsza jest w 2D. _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szej

Miasto: Zamek, Nekropolis
|
|
Wormsy... stara, dobra gra xD kiedyś miałem jakieś wormsy ale płytka mi się gdzieś zapodziała :| ale pamiętam jak fajnie się grało. dzisiaj z kolegą na chemii graliśmy xD co prawda rysowane na kartce ale też było fajnie ;p
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mocior

Imię: Kuba
Miasto: Inferno
|
|
Uwielbiam Wormsy, jest to najlepsza gierka do popykania z kumplami
Niezłe fazy można w Wormsach porobić  Banan, Owca, Gral itd
Miodzio gierka 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dark Serek

Imię: Inhuman
Miasto: ZaMeK
|
|
Wormsy...
Hehe aż się łezka w oku kręci super gierka-Nięsmiertelna tak jak h3...
Banan i owca rządzą  _________________ For The Horde!!!
WoW rulez:)
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Solmyr92

Imię: Krzysiek
Miasto: Forteca
|
|
hm..
W sumie kiedyś grałem w Worms World Party. Nigdy przez neta ale z komputerem sobie pykałem...pamiętam jak w deatchmatch'u walczyłem 2 vs. 10 i nie mogłem tego przejść... _________________ "Dijkstra przypomniał sobie słowa Esterada w Tretogorze, gdy nadsłuchiwał kroków morderców nadchodzących ze wszystkich stron, wszystkimi korytarzami zamku."
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wolf of the Night

Miasto: Forteca
|
|
_________________ Bibo ergo sum.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mandryl

Dołączył: 27 Mar 2008 Zakaz pisania Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 213
Imię: Badziewił Spasław
Miasto: Wszystkie
|
|
Ja grałem w Wormsy dość niedawno, bo ściągnąłem za darmo z neta
Świetna gra. Stara ale klimatyczna, z pomysłem ale nie zbyt skomplikowana, i fajne bronie  _________________

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mały Farciarz

Imię: Marcin
Miasto: Forty-Forty
|
|
Alleluja  Na początku wakacji z kolegami zrobiliśmy sobie lige w wormsy :pp w tamtym roku było w fife a dwa lata temu w heroesa. Jak dla mnie 3 najlepsze multiplayerówki na świecie w które nie trzeba grać przez neta
Gra wyrąbana w kosmos _________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcellomar

Imię: Mariusz
Miasto: Zamek
|
|
Worms World Party, gra przez neta- po prostu cudo!
Miłe odprężenie po czasem wyczerpującym Heroesie.
Sedecznie polecam zwłaszcza on-line , bo ta gra pdobnie jak Hirki się chyba nigdy nie zestarzeje. _________________ "Tej siły cząstka mała, co złego pragnie, a dobro wciąż działa" - Faust
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|