Centrum Heroes 3
 Album   FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Centrum Heroes 3 - Forum
Forum poświęcone kultowej grze Heroes of Might & Magic III

Wszystkie budynki w miescie bez rangi "oszust"

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Centrum Heroes 3 :: Forum Strona Główna -> Tricki i porady
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pip

<znajomy>

Miasto: Inferno, Loch, Nekropolia

PostWysłany: Nie, 18 Lut 2007, 17:55    Temat postu: Wszystkie budynki w miescie bez rangi "oszust"
Odpowiedz z cytatem

Strasznie prosty, aczkolwiek przydatny trik, zwlaszcza przy przechodzeniu trudnych kampanii. Wlaczamy kampanie np. Pogromca smokow. Zapisujemy gre i dajemy glowne menu. Wlaczamy pojedynczy scenariusz, i wpisujemy kod na wszystkie budynki w miescie. Wlaczamy miasto (tzn patrzymy na wybudowane budynki),i wychodzimy z gry do meny wczytywania gry. Wtedy klikamy na kampanie, wczytujemy nasz stan, i voile! Mamy wszystkie budynki! Jak bedziemy dalej jezdzic po innych zamkach, to tam tez beda wybudowane wszystkie budowle (lacznie z graalem ofc). Pozdro en cficzcie duzo

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
lordpiorunow

<misrz>

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1
Miasto: rampart (bastion) forteca

PostWysłany: Czw, 01 Mar 2007, 15:44    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

nie lubie oszustw ale wyprobowalem trik .... i dziala choc nie popieram takowych metod ale u mnie dziala

ANTIMADRISTA

Powrót do góry
przemek002

<znajomy>

Imię:
Miasto: Bastion

PostWysłany: Czw, 01 Mar 2007, 17:55    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

A u mnie nie działa Smile Chciałem sobie odrobine pomóc w jednej misji kapanii, której nie moge przejść, robie tak jak jest napisane, wchodze do miasta i wywala mnie do windowsa. Za każdym razem. Może to jakaś "prośba" żebym grał uczciwie Very Happy

Powrót do góry
Adams

<rozeznany>

Miasto: Zamek & Nekro

PostWysłany: Sob, 13 Paź 2007, 23:12    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

spróbowałem noi chodzi ale po 5 minutach mi się znudziło cała frajda polega na tym żeby zbudować poszczególne struktury i je ulepszyć bez tego nie ma gry niestety mój kumpel robi taki trik jak napisał mój przedmówca w 1 poście i się do mnie cwaniakuje że Heroes to dla niego za prosta gierka Confused Confused

Powrót do góry
woycieh

<prawie jak user>

Imię: Wojtek
Miasto: wrota żywiołów

PostWysłany: Wto, 26 Lut 2008, 17:32    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

przemek002 napisał:
A u mnie nie działa Smile Chciałem sobie odrobine pomóc w jednej misji kapanii, której nie moge przejść, robie tak jak jest napisane, wchodze do miasta i wywala mnie do windowsa. Za każdym razem. Może to jakaś "prośba" żebym grał uczciwie Very Happy

Też chciałem tak jak ty pomóc sobie w pewnym scenariuszu i tak samo mnie "wyrzucało" do windowsa. Ale znalazłem już sposób, jeśli chcesz wczytać save z kampanii SoD to włączasz mape z SoD itd.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Centrum Heroes 3 :: Forum Strona Główna -> Tricki i porady Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1