Centrum Heroes 3
 Album   FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Centrum Heroes 3 - Forum
Forum poświęcone kultowej grze Heroes of Might & Magic III

Wymiana surowców z sojusznikiem

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Centrum Heroes 3 :: Forum Strona Główna -> Problemy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
migdzio

<użytkownik>

Imię: Michał
Miasto: Bastion

PostWysłany: Czw, 13 Lis 2008, 20:58    Temat postu: Wymiana surowców z sojusznikiem
Odpowiedz z cytatem

Ja, ze swojej strony mam takie pytanie. Nie zauważyłem, żeby ktoś je poruszał na forum, ale pewnie dlatego, że odpowiedź na nie brzmi 'nie'. Dlatego w razie rozwiania moich wątpliwości proszę o skasowanie tego tematu.

Mianowicie chodzi mi o to, że gdy gramy z sojusznikiem, to on, w pewnym stadium gry często przysyła nam jakieś zasoby i prosi o inne. I tu jest sedno sprawy, tzn. czy istnieje taka możliwość, żeby samemu do niego wysłać taką prośbę o surowce, których akurat potrzebujemy. Na 95% jestem sądzę, że nie, ale nie wiem na pewno, dlatego proszę o wyjaśnienie.

Może i pytanie trochę głupie, ale trochę mnie nurtowało... Dzięki z góry za pomoc. Wink

PS
Mam na myśli sojusznika komputerowego, co chyba wynika z treści postu. Wink

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Danyt

<vip>

Pochwał: 1
Imię: Przemek
Miasto: Zamek

PostWysłany: Czw, 13 Lis 2008, 21:57    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Nigdy nie słyszałem o takiej możliwości, aczkolwiek w 100% nie jestem pewny, że się nie da. Jest natomiast pewien trik: jeśli masz 2 kryształy, a potrzebujesz ich np 20, to dobrze jest.. sprzedac na targowisku te 2. Komputer często wysyła surowiec, którego masz 0 (wielokrotnie sprawdzane w grze z Emilem Zajefajnie)

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
migdzio

<użytkownik>

Imię: Michał
Miasto: Bastion

PostWysłany: Czw, 13 Lis 2008, 22:35    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Very HappyVery Happy Wielkie dzięki za odpowiedź. Ciekawy sposób na zyskanie zasobów, ta rada bardzo mi się przyda.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email        
m@ster czaku
AlkoholiCzak
AlkoholiCzak

Pochwał: 11
Imię: Częstogniew
Miasto: Cytadela

PostWysłany: Pią, 14 Lis 2008, 10:30    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

na 100% nie. Tylko komputer może wysyłać takie komunikaty Razz a szkoda, bo fajnie by było ;d

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość    
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Centrum Heroes 3 :: Forum Strona Główna -> Problemy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1